Advies? Bel 074 2662905

BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws

Slagerszonen realiseren gewenste uitbreiding

De vierde generatie staat inmiddels aan het roer van Keurslagerij Van der Meer. De drie broers houden het ambacht in ere, maar schroefden de capaciteit flink op. Met dank aan de nieuwe rookkast.
De geur van gerookt beukenhout komt je tegemoet bij het binnenstappen van het pand op het bedrijvenpark aan de rand van Roelofarendsveen. “Vandaag roken we een paar partijen worst,” vertelt Patrick van der Meer.

Lees verder

Simons Halal Food speelt Champions League met Tipper Tie

Simons Halal Food levert hoogwaardige halal vleeswaren aan een internationale klantenkring.

In Roermond wordt in een state-of-the-art productielocatie een grote variëteit aan producten geproduceerd.

Simons Halal Food en Van Uhm hebben een jarenlange relatie opgebouwd! O.a. staan bij Simons Halal Food meerdere Tipper Tie volautomatische clipmachines in bedrijf.

Lees verder

Kraan Vleesserivce investeert in flexibiliteit

Gert Kraan van Kraan Vleesservice uit Utrecht blijft ook in deze tijd positief en durft vooruit te kijken. Onlangs investeerde hij in twee extra Variovac dieptrekverpakkingsmachines. In totaal staan er nu drie Variovac’s bij Kraan Vleesservice in bedrijf.

Zodra de horeca markt weer volledig open kan, dan zijn Gert en zijn team er klaar voor mede dankzij de goed uitgeruste verpakkingsafdeling!

Wij zijn Gert en zijn team dankbaar voor de altijd prettige samenwerking.

Lees verder

Effectief sealen met ReTon

De vraag naar MAP verpakkingen blijft stijgen. Het grote voordeel van MAP verpakkingen is de langere houdbaarheid waardoor derving wordt gereduceerd.
De semi-automatische traysealmachines van ReTon maken het mogelijk om een grote diversiteit aan schalen te sluiten.

Lees verder

Supervac – totaaloplossingen voor vacuümverpakken

Vanaf heden is Van Uhm BV, samen met zusteronderneming Habuba BV, uw partner voor Supervac in Nederland. Supervac is reeds 55 jaar actief op de markt als producent van totaal oplossingen voor vacuümverpakkingen. Supervac produceert band vacuümmachines in verschillende afmetingen en geschikt voor een diversiteit aan toepassingen.

Lees verder

Enderun döner kiest voor Henneken 3.000 liter tumbler

Döner fabrikant Enderun Döner Oisterwijk produceert dagelijks verse kip döner kebab onder zeer hygiënische omstandigheden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Enderun Döner en om een verdere efficiency en kwaliteitsslag te maken heeft men onlangs geïnvesteerd in een nieuwe Henneken tumbler.

Lees verder

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood