Advies? Bel 074-2662905

BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws

Interview met Stephen van Uhm i.v.m. het 75 jarig bestaan (Meat&Co editie 5-2021)

De vlees- en eiwitverwerkende industrie in Nederland is volop in ontwikkeling. Voedingsmiddelenproducten zijn continu nu op zoek naar partners die hen willen helpen bij een volgende stap om hun klanten te ontzorgen. Zo’n partner is Van Uhm. Het familiebedrijf uit Borne heeft zich afgelopen 75 jaar ontwikkeld tot een aanbieder van een groot aantal machinemerken voor de automatisering van het verwerkings-, productie- en verpakkingsproces. “Het is belangrijk om als bedrijf mee te blijven bewegen met waar de markt naar op zoek is en geholpen is. Het streven is om alles wat we goed doen, nog beter te gaan doen. Continu. Dat heeft ons hier gebracht en helpt ons hopelijk ook de volgende 75 jaar verder”, vertelt eigenaar Stephen van Uhm.

Lees verder

Unieke samenwerking moet resulteren in een innovatief eindproduct

Samen met 3 andere innovatieve en ambitieuze partners, te weten ontwikkelaar en producent Bflike (Elst), restaurantketen en koelverse maaltijdenproducent Humphrey’s (Nijmegen) en Airofiller Equipment Solutions (Houten), werken wij samen aan de ontwikkeling van innovatieve, betaalbare en sappige vleesvervangers. Het gezamenlijke doel is dat er eind 2023 een innovatief prototype van een productielijn compleet en operationeel is.

Vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling wordt een bijdrage geleverd en wordt dit project mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Lees verder

Van Uhm BV bestaat 75 jaar!

1 Oktober 2021 bestond ons bedrijf 75 jaar. Een mooie mijlpaal welke wij graag groots hadden willen vieren met onze relaties, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten.

Toch hebben wij ons jubileum in kleinere kring kunnen vieren samen met onze collega’s en hun partners.

Ons team van professionals staat dagelijks klaar om onze klanten te ontzorgen. Dit was in 1946 de basis en is heden ten dagen nog steeds onze prioriteit, klaarstaan voor onze klanten!

We doen dit met mekaar en daarom was het fijn om dit, onder het genot van een hapje en drankje, samen te vieren. Op naar de 100 jaar!

Lees verder

Intermezzo Meat investeert in nieuwe productielocatie

Intermezzo Meat heeft in Borne haar betrekking genomen in een volledig gerenoveerd pand, welke aan de huidige eisen voldoet. Dit jonge dynamische bedrijf is snelgroeiend zowel nationaal als internationaal. Het juiste moment om te verhuizen naar een nieuwe productie locatie, waar de volgende groei fase gerealiseerd kan worden.

Lees verder

Slagerszonen realiseren gewenste uitbreiding

De vierde generatie staat inmiddels aan het roer van Keurslagerij Van der Meer. De drie broers houden het ambacht in ere, maar schroefden de capaciteit flink op. Met dank aan de nieuwe rookkast.
De geur van gerookt beukenhout komt je tegemoet bij het binnenstappen van het pand op het bedrijvenpark aan de rand van Roelofarendsveen. “Vandaag roken we een paar partijen worst,” vertelt Patrick van der Meer.

Lees verder

Simons Halal Food speelt Champions League met Tipper Tie

Simons Halal Food levert hoogwaardige halal vleeswaren aan een internationale klantenkring.

In Roermond wordt in een state-of-the-art productielocatie een grote variëteit aan producten geproduceerd.

Simons Halal Food en Van Uhm hebben een jarenlange relatie opgebouwd! O.a. staan bij Simons Halal Food meerdere Tipper Tie volautomatische clipmachines in bedrijf.

Lees verder

Kraan Vleesserivce investeert in flexibiliteit

Gert Kraan van Kraan Vleesservice uit Utrecht blijft ook in deze tijd positief en durft vooruit te kijken. Onlangs investeerde hij in twee extra Variovac dieptrekverpakkingsmachines. In totaal staan er nu drie Variovac’s bij Kraan Vleesservice in bedrijf.

Zodra de horeca markt weer volledig open kan, dan zijn Gert en zijn team er klaar voor mede dankzij de goed uitgeruste verpakkingsafdeling!

Wij zijn Gert en zijn team dankbaar voor de altijd prettige samenwerking.

Lees verder

Effectief sealen met ReTon

De vraag naar MAP verpakkingen blijft stijgen. Het grote voordeel van MAP verpakkingen is de langere houdbaarheid waardoor derving wordt gereduceerd.
De semi-automatische traysealmachines van ReTon maken het mogelijk om een grote diversiteit aan schalen te sluiten.

Lees verder

Supervac – totaaloplossingen voor vacuümverpakken

Vanaf heden is Van Uhm BV, samen met zusteronderneming Habuba BV, uw partner voor Supervac in Nederland. Supervac is reeds 55 jaar actief op de markt als producent van totaal oplossingen voor vacuümverpakkingen. Supervac produceert band vacuümmachines in verschillende afmetingen en geschikt voor een diversiteit aan toepassingen.

Lees verder

Enderun döner kiest voor Henneken 3.000 liter tumbler

Döner fabrikant Enderun Döner Oisterwijk produceert dagelijks verse kip döner kebab onder zeer hygiënische omstandigheden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Enderun Döner en om een verdere efficiency en kwaliteitsslag te maken heeft men onlangs geïnvesteerd in een nieuwe Henneken tumbler.

Lees verder

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood