MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Ruim assortiment onderdelen Veelal uit voorraad leverbaar
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Laatste nieuws

Blue Friday deals bij Van Uhm

Extra korting, uit voorraad...

Lees meer >

Bezoek ons tijdens de VAS beurs in Nieuwegein

Van Uhm en Habuba - professionals in...

Lees meer >

TOEBEHOREN EN KLEINMATERIAAL

Wij hebben alles in huis voor de voedingssector voor het bewerken, verwerken en verpakken van producten. Denk aan messen, thermometers, clips, schoeisel, lintzagen en interne transportmiddelen.

Tevens hebben wij voor veel machines verschillende onderdelen voorradig in onze uitgebreide onderdelenmagazijnen in Borne en Volendam. En mocht een bepaald onderdeel niet voorradig zijn, nemen we snel contact op met onze leverancier. Met express-levering kan het onderdeel al binnen enkele uren bij ons, of bij de klant aanwezig zijn! 

Wij maken uw inventaris compleet.

 

 

 

Eén van onze grote leveranciers voor kleinmateriaal is Dick. Een groot assortiment zoals messen, aanzetstalen, slijpmachines en meer worden ruim aangeboden.

Download hier de catalogus van Dick

Afbeelding onderdelen magazijn
Machines Lintzaagmachines, ontvliesmachines, tumblers of injectoren. Het is slechts een greep uit ons brede machineaanbod. Van Uhm BV is een totaalleverancier.
Service & onderdelen Bij calamiteiten, zoals stilstand van uw machine tijdens de productie, of bij periodiek onderhoud van uw machinepark: onze servicemonteurs staan altijd voor u klaar.
Kleinmateriaal Wij hebben alles in huis voor de foodsector als het gaat om bewerken, verwerken en verpakken van producten. Wij maken uw inventaris compleet met klein materiaal.