MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Op zoek naar een specifieke machine? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!

MACHINES

Van Uhm BV is een totaalleverancier van machines voor de productie van voedingsmiddelen. We leveren gerenommeerde, wereldwijd toonaangevende merken. We werken alleen met vaste leveranciers, voor wie we de exclusieve vertegenwoordiging voor Nederland hebben. Samenwerken zien we vooral als een partnerschap, vaak gebaseerd op jarenlange relaties en wederzijds vertrouwen.

Wij hebben een breed assortiment machines in huis; van lintzaag- en ontvliesmachines, wolfen, injectoren en tumblers, tot dieptrekmachines, volautomatische schalensluiters en traysealmachines. De technieken en oplossingen die we toepassen zijn klantspecifiek: denk aan het automatiseren van uw complete verpakkingstraject.

Bij het zoeken naar oplossingen denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zetten onze ervaring en creativiteit in om maatwerk te bieden en zo nodig aanpassingen op maat te maken. Zo bouwden onze monteurs een gehaktmolen om: de machine snijdt nu eierplakjes bij een saladefabrikant.

We weten dat de aanschaf van een machine een grote investering is. Wij denken daarom graag met u mee over de financiering ervan. Huren of leasen? Dat kan. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Foto van de showroom in Borne
Stellingen voor de machines in het magazijn

Gebruikt en gereviseerd

Naast nieuwe machines leveren wij ook een uitgebreid assortiment gebruikte machines: wegers, snijmachines, platen en messen, tumblers, cutters, enzovoort.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze occasions, die volledig zijn gereviseerd door onze eigen servicetechnici. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden waar we groot mee zijn geworden, hebben de machine van ‘a tot z’ schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ook onze revisiemachines leveren we standaard met garantie. Zo kan een gereviseerde Van Uhm/Habuba-machine jaren mee in uw productieproces.

Proefkeuken

De beste manier om te ontdekken of een machine in uw productie past, is door hem te gebruiken. Daarom bieden we u de mogelijkheid om machines in onze demonstratieruimte te testen. Verwerkt de machine uw product zoals u dat voor ogen heeft? Ga ermee aan de slag in de Proefkeuken onder onze professionele begeleiding. We garanderen absolute geheimhouding: over ‘het geheim van de chef’ lekt niets naar buiten. Wij geven u een gedegen advies over welke machine het beste bij uw productie past, mede op basis van deze tests. Kom gerust langs in onze showroom in Borne.

Een demonstratie in onze demoruimte door een van onze collega's