MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Op zoek naar een specifieke machine? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Gereviseerde machines Standaard geleverd met garantie
Ruim assortiment onderdelen Veelal uit voorraad leverbaar
Test uw machine In onze speciaal ingerichte demoruimte
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!
Wij leveren uitsluitend vakwerk Opgeleide werknemers die vakkundig aan het werk zijn
Diverse machines Te bezichtigen in onze showroom
Kies uw Ferdinand Henneken GmbH machine Maak uw keuze uit de 3 machines van Ferdinand Henneken GmbH

 

Ferdinand Henneken GmbH machines | Van Uhm 

Ferdinand Henneken GmbH is in 1977 opgericht en gestart met het produceren van grote liggende tumbel systemen. Tegenwoordig wordt het familiebedrijf geleid door de tweede generatie, de broers Volker en Kai Henneken. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit en duurzaamheid van de machines. Tevens is het voor het bedrijf van belang dat ze een snelle levering kunnen bieden en ook willen ze graag de kosten-prestatieverhouding gelijk houden op de markt.  

Bij Van Uhm vindt u diverse tumbel systemen van Ferdinand Henneken GmbH. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor de voedselverwerkingsindustrie. U kunt eenvoudig een offerte bij ons aanvragen voor één van de machines of voor meerdere machines van Ferdinand Henneken GmbH. Onze specialisten stellen een duidelijke offerte op, zodat u weet waar u staat en wat de mogelijkheden voor u zijn.   

Bekijk ook de brochure

Machine van Ferdinand Henneken GMBH

Diverse tumbel systemen van Ferdinand Henneken  

Van Uhm is leverancier van diverse systemen en machines van Henneken. Ferdinand Henneken GmbH produceert verschillende tumbel systemen, systemen van 150 liter tot maar liefst 12.000 liter. In de tumbel systemen zitten naalden die variëren van 21 naalden tot 243 naalden. De tumbel machines zijn gemaakt om veelzijdig werk te verrichten, zoals mengen, marineren en tumbling. Naast deze machines produceert Henneken ook pekelmengers, steakers en pletters. Allemaal voedselverwerkingsmachines van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur. De Ferdinand Henneken GmbH machines staan ook bekend om de eenvoudige reiniging en het gemakkelijke onderhoud. Hierdoor kunt u voldoen aan de hoge hygiëne eisen binnen de voedselverwerkingsindustrie.    

Service en onderhoud  

Bent u op zoek naar een tumbel systeem of een pekelmenger? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u verschillende tumbel systemen van Ferdinand Henneken GmbH. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vele andere machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Ook kunnen wij u voorzien van verpakkingsmachines en divers klein materiaal. Van Uhm staat graag klaar voor zijn klanten. Wij bieden service en onderhoud aan voor verschillende machines. Dit kan een onderhoudsbeurt zijn, maar ook bij defecten komen wij bij u langs. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, dit kan zowel telefonisch als via de mail.   

Wij zijn trots op onze merken