MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Henkelman machine Maak uw keuze uit de 39 machines van Henkelman

 

Henkelman machines | Van Uhm 

De specialiteit van Henkelman is het ontwikkelen, produceren en distribueren van state-of-the-art vacuümverpakkingsmachines. Henkelman onderscheidt zich van de concurrentie met het breedste en meest gevarieerde programma machines voor het vacuüm verpakken van voeding en andere producten.   

Alle machines zijn ‘made in Holland’. Dat is dan ook goed te zien. Ze combineren een strak en functioneel design met optimaal bedieningsgemak en een lange levensduur. Installeren is een kwestie van ‘plug & pack’. Dankzij de uitgekiende constructie, is een goede hygiëne bij deze machines gewaarborgd.  

Van Uhm beschikt standaard over een ruime voorraad vacuümmachines van Henkelman. Mochten wij het gevraagde model desondanks niet op voorraad hebben, dan is dat geen enkel probleem. Dankzij het uitgekiend productieproces van Henkelman, zijn lange levertijden passé.  

Foto machine Henkelman

Diverse vacuümverpakkingsmachines van Henkelman  

Henkelman staat bekend als de perfecte verpakkingspartner, en dat is ook niet voor niets. De machines van Henkelman zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen binnen verschillende voedsel- of productverwerkingsbedrijven worden toegepast. Door het brede aanbod bij Van Uhm zit er voor ieder soort bedrijf een geschikt vacuümverpakkingsmachine tussen die voldoet aan de juiste eisen. Zo leveren wij onder andere voor de voedingsmiddelenindustrie, slagersbedrijven en slachterijen.  

Bij Van Uhm vindt u verschillende soorten Henkelman machines. De vacuümmachines zijn er in diverse modellen, van tafelmodellen tot een volledig automatische dubbelkamer-vacuümmachine met uitvoerbanden. Al deze vacuümmachines zijn onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk, tevens zijn ze gemakkelijk te reinigen en zorgen ze voor de juiste hygiëne binnen het bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor de Polar 2-95 of een kleiner model, zoals de Mini Jumbo.  

Jarenlange ervaring en een uitstekende service 

Van Uhm is totaalleverancier op het gebied van voedselproductiemachines en diverse toebehoren. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf deze machines, maar wij verzorgen ook de service en de nodige onderdelen hierbij. U kunt bij ons daarom ook terecht voor periodiek onderhoud van de machines binnen uw bedrijf. Onze servicemonteurs staan dan ook graag voor u klaar. Tevens beschikken wij over divers klein materiaal voor de foodsector en kunnen hierdoor uw inventaris compleet maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of over één van de machines van Henkelman of van onze andere merken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!     

Wij zijn trots op onze merken