MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Holac machine Maak uw keuze uit de 32 machines van Holac

 

 

Holac machines | van Uhm 

Holac is een wereldwijd bekend en vooruitstrevend bedrijf in snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. In het Duitse Nattheim worden al 50 jaar oplossingen bedacht voor het machinaal snijden van vlees, vleeswaren, kaas, vis en groenten. De machines kenmerken zich door een hoge mate van precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Succesfactoren als robuustheid, lange levensduur, effectiviteit, waarde en technologisch leiderschap vindt u in elke Holac machine terug.  

Van Uhm biedt in samenwerking met Holac oplossingen voor een verscheidenheid aan snijtoepassingen. Hierbij kunt u denken aan kleine pouletsnijmachines met een capaciteit van 1.000 kg/h tot en met industriële vleesverkleiners met een capaciteit tot 10.000 kg/h.  

Foto machine Holac Maschinenbau GMBH

Snijmachines van Holac voor de voedingsmiddelenindustrie 

Voor snijmachines van Holac bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten en modellen machines voor de beste snijtechniekoplossingen speciaal voor de voedingsmiddelindustrie. U vindt bij ons verschillende soorten machines, waaronder kaassnijmachines, blokjessnijmachines en repen- en schijvensnijmachines. Deze soorten machines zijn ook weer te leveren in diverse modellen. De Holac machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen uitstekend toegepast worden bij het snijden van diverse voedingsmiddelen. Zit de juiste Holac machine die u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij gaan dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Vaak is er veel te regelen en kunnen we alsnog het model bestellen waar u naar op zoek bent. Van Uhm is dan ook een bedrijf dat zijn klanten graag verder helpt met de juiste snijtechniekoplossingen voor de voedselverwerking.  

Vraag eenvoudig een offerte aan  

Bij Van Uhm kunt u terecht voor verschillende snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo hebben we diverse snijmachines van Holac. Ook hebben we diverse vleeswarensnijmachines van Graef en Deko. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor de machines die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk in kaart wordt gebracht voor u en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact op met één van onze specialisten, zij helpen u graag verder!  

Wij zijn trots op onze merken