MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Op zoek naar een specifieke machine? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Gereviseerde machines Standaard geleverd met garantie
Ruim assortiment onderdelen Veelal uit voorraad leverbaar
Test uw machine In onze speciaal ingerichte demoruimte
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!
Wij leveren uitsluitend vakwerk Opgeleide werknemers die vakkundig aan het werk zijn
Diverse machines Te bezichtigen in onze showroom
Kies uw K+G Wetter machine Maak uw keuze uit de 28 machines van K+G Wetter

 

K+G Wetter machines | Van Uhm  

Van Uhm is samen met dochteronderneming Habuba BV, de partner voor K+G Wetter machines in Nederland. K+G Wetter is een familiebedrijf uit Biedenkopf, te Duitsland, die sinds 1990 actief is in de productie van machines voor de voedselverwerkende industrie. Het familiebedrijf, nu met de tweede generatie aan het roer, is wereldwijd actief. K+G Wetter staat dan ook wereldwijd te boek als één van de meest toonaangevende merken in de sector.  

Het productprogramma van K+G Wetter bestaat uit (vacuüm)cutters, wolven en peddelmengers. De K+G Wetter machines beschikken over een aantal belangrijke eigenschappen die de machines ideaal maken voor de voedselverwerkingsindustrie. Zo zijn de machines gebruiksvriendelijk en ze zijn eenvoudig te reinigen waardoor een hoge hygiëne standaard gerealiseerd kan worden. Tevens hebben de machines van K+G Wetter ook een laag energieverbruik, dit maakt ze uitstekend voor frequent gebruik.  

Machine K+G Wetter

Cutters, wolven en peddelmengers van K+G Wetter 

Bij Van Uhm beschikken we over een ruim aanbod machines voor de voedselverwerkingsindustrie. U vindt machines van diverse merken in ons assortiment, waaronder K+G Wetter machines. K+G Wetter is producent van verschillende soorten machines binnen de voedselverwerkingsindustrie. Zo heeft dit hoogwaardige merk diverse machines voor het snijden van vlees en ander voedsel. Ook produceren ze mengwolven, hiermee kan gelijktijdig worden gewolfd en gemend in één productieproces. Bij veel van deze mengwolven kan de machine ook worden ingesteld als enkel een wolf of menger. K+G Wetter heeft ook losse wolven en peddelmengers voor de verwerking van vlees. Tevens hebben we bij Van Uhm cutters van het merk K+G Wetter. Deze zijn te gebruiken voor vlees, maar ook voor het snijden van andere voedingsmiddelen.   

Diverse machines en een topservice 

Bent u op zoek naar een cutter of een mengwolf van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod K+G Wetter machines. Dit merk produceert voornamelijk cutters, wolven en peddelmengers. U kunt zelf een categorie kiezen en hier de bijbehorende producten van bekijken.  

Hebt u vragen over de machines of bent u op zoek naar een specifieke machine? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder. Niet alleen voor een uitgebreid machineaanbod zit u bij ons goed, wij leveren ook een uitstekende service. Zijn de machines in uw bedrijf toe aan onderhoud? Contacteer ons direct en wij komen bij u langs voor service en onderhoud aan uw machines!  

Wij zijn trots op onze merken