MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Kerres machine Maak uw keuze uit de 12 machines van Kerres

Kerres rookinstallaties | Van Uhm  

Kerres produceert al ruim 50 jaar universele rook- en kookinstallaties voor de vlees- en visverwerkende industrie. Een groot aantal ambachtelijke en industriële bedrijven in meer dan 50 landen zijn al overtuigd van de kwaliteit van Kerres. Van Uhm is al enkele jaren de exclusieve dealer van Kerres installaties voor Nederland. Van kleine universeelkamers met een inhoud van 50 kg. tot complete universeelinstallaties die 4.000 kg/h per uur kunnen roken. Van Uhm kan met Kerres in uw behoefte voorzien. 

Naast universeelkamers ontwikkelt en produceert Kerres ook reinigingsinstallaties, zoals kratten-, rookwagen- en normwagenwassers. Hun laatste innovatie is een zeer compact gebouwde normwagenwassen met een capaciteit van 30 normwagens per uur. Bij Van Uhm bent u dus aan het juiste adres voor diverse Kerres machines van hoogwaardige kwaliteit.  

Machine van Kerres

Rookkasten en industriële wasmachines van Kerres 

Bent u op zoek naar een Kerres rookkast of een industriële wasmachine van dit hoogstaande merk? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse installaties en machines van Kerres. Voor de vlees- en visverwerkingsindustrie hebben we speciale rookkasten. Deze Kerres rookkasten zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en hebben allemaal een andere capaciteit. Zo hebben we kleinere universeelkamers, deze zijn volledig vervaardigd uit RVS en beschikken over een robuuste constructie. De grotere universeelkamers zijn geschikt voor drogen, roken, koken, hot-air dry cooking, bakken en douchen. Door de Kerres Smoke-Air Circulation System verliest het product weinig gewicht. Alle machines van Kerres zijn gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig te installeren en reinigen.  

De industriële wasmachines van Kerres zijn geschikt voor het reinigen van karren, trolleys, pallets, normwagens en kan voor meer reinigingsprocessen worden ingezet in zowel de food- als non-food industrie. De Kerres normwagenwasmachines, krattenwasmachines, rookkastwasmachines en overige industriële wasmachines zijn zelf ook eenvoudig schoon te maken en hierdoor is de juiste hygiëne gemakkelijk te behalen. 

Hoogwaardige kwaliteit machines en een topservice  

Van Uhm is leverancier van diverse rook- en kookinstallaties van het merk Kerres, hieronder vallen ook diverse industriële wasmachines. Naast de kwalitatief hoogwaardige machines, bieden wij ook een uitstekende service. U kunt ons altijd contacteren voor advies op maat of extra informatie over de mogelijkheden voor u. Tevens kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw machines. Heeft deze een storing of zit er een probleem in het productieproces? Wij zorgen voor de oplossing! Van Uhm is niet voor niets dé partner die u inschakelt voor machines in de voedselverwerkingsindustrie. 

Wij zijn trots op onze merken