MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw ReTon machine Maak uw keuze uit de 16 machines van ReTon

 

 

ReTon Trayseal machines | Van Uhm 

ReTon Trayseal, in 2005 opgericht, bracht met succes een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en snelle trayseal machine op de markt. Sindsdien heeft het merk een gevestigde naam verworven binnen de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie. In 2014 kon ReTon Trayseal verdere groei niet meer realiseren. Van Uhm, sinds 2011 al dealer van de ReTon machines, heeft het bedrijf en de activiteiten in juni 2014 overgenomen.  

Bij Van Uhm bent u aan het juiste adres voor trayseal machines van ReTon. Deze machines maken het mogelijk om trays te sealen en te begassen. Het succes van de machines zit hem in de snelheid en betrouwbaarheid van de machines, ook de servicevriendelijkheid en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding spelen hierin een rol.  

Machine ReTon Trayseal

Trayseal machines van uitstekende kwaliteit  

Een trayseal machine wordt gebruikt bij het sluiten van schalen met voedingsmiddelen. Het is van belang dat deze machines gemakkelijk zijn in gebruik en ook beschikken over de juiste hygiëne. Bij de trayseal machines van ReTon is dit het geval, deze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De machines zijn erg geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en zijn hierin eenvoudig toe te passen. Tevens hebben de ReTon machines een hoge productiesnelheid wat het productieproces aanzienlijk versnelt. Er zijn verschillende trayseal machines te vinden in het assortiment van Van Uhm. Zo zijn er een aantal tafelmodellen, maar ook hebben we volautomatische schaalverpakkingsmachines van ReTon. 

Snelle levering voor o.a. ReTon machines  

Van Uhm is dé leverancier op het gebied van machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Zo hebben we een uitgebreid assortiment ReTon Trayseal machines die te gebruiken zijn bij het sluiten van speciale schalen met voedingsmiddelen. We beschikken over diverse machines, en ook hebben we verschillende occasion trayseal machines in ons assortiment.  

Naast de ReTon Trayseal machines kunt u bij ons ook terecht voor machines van andere topmerken. Hierbij kunt u denken aan HolacTipper Tie en Henkelman. Heeft u vragen over een machine of kunt u de machine die u zoekt niet vinden? Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten helpt u graag verder.      

Wij zijn trots op onze merken