MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Risco machine Maak uw keuze uit de 22 machines van Risco

 

 

Risco machines | Van Uhm 

Risco produceert een grote variëteit aan continu vulsystemen met de daarbij behorende voorzetapparatuur. Het Italiaanse familiebedrijf is al meer dan 45 jaar wereldwijd actief in de voedingsindustrie. Bij Van Uhm vindt u verschillende machines van Risco. Deze machines zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Tevens zijn de vulsystemen en mengmachines ook eenvoudig schoon te maken en kunt u gemakkelijk de hygiëne eisen binnen de voedselverwerkingsindustrie waarborgen.   

Overal waar in de voedingssector voedsel verpompt moet worden, staat Risco paraat; van het produceren van ambachtelijke grillworst tot het verpompen van geitenkaas in een tray. De unieke Risco technologie van verpompen staat garant voor minimale schade aan het eindproduct.  

Machine Risco

Continuvuller, mengmachines en peddelmengers van Risco 

Van Uhm is dé leverancier op het gebied van machines voor de voedselverwerkingsindustrie. We hebben diverse topmerken machines in ons assortiment, waaronder machines van Risco. De Risco machines zijn er in diverse uitvoeringen en verschillende modellen. De meest bekende machine van Risco is het continu vulsysteem. Dit zijn compacte, nauwkeurige en betrouwbare machines en ze zijn in te zetten bij verschillende processen dankzij hun veelzijdigheid. Ook zijn deze continuvullers makkelijk te reinigen wat u veel tijd kan besparen.  

Naast de continu vulsystemen hebben we ook diverse mengmachines en peddelmengers. De peddelmengers kunnen uitstekend gebruikt worden bij het mengen van onder andere vlees, vis, kaas, groenten of snoepgoed. Ze kunnen eenvoudig in een bewerkingsproces worden geplaatst, door de transportband kan het voedsel naar de volgende stap worden vervoerd.  

Uitstekende kwaliteit machines en een topservice 

Bent u op zoek naar een handige continuvuller of een peddelmenger van Risco? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse Risco machines van hoogwaardige kwaliteit. De machines kunt u eenvoudig toepassen in het bewerkingsproces binnen de voedselverwerkingsindustrie. De kosten voor jaarlijks onderhoud aan de kwalitatief hoogwaardige machines zijn minimaal. Voor het jaarlijkse onderhoud van uw machines kunt u ook bij Van Uhm terecht. U kunt hiervoor contact met ons opnemen en eenvoudig een afspraak maken. Naast het jaarlijkse onderhoud staan wij ook voor klaar bij de technische ondersteuning. Wij helpen u graag verder, zodat u alles uit uw machines kunt halen! 

Wij zijn trots op onze merken