MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Rühle machine Maak uw keuze uit de 38 machines van Rühle

 

 

Rühle machines | Van Uhm 

Het familiebedrijf Rühle produceert sinds 1966 injectoren, tumblers en pouletsnijmachines voor de voedselverwerkingsindustrie. Functioneel design en unieke functionaliteiten zijn belangrijke kenmerken van hun machines. Een van de innovaties is de nieuwste tablet besturing voor de Rühle tumblers. De machines worden bediend met een Samsung tablet. De programma’s staan in de cloud en kunnen eenvoudig gebruikt worden.  

Bij Van Uhm vindt u diverse machines van Rühle. Deze machines kunnen toegepast worden bij verschillende bewerkingsprocessen binnen de voedselindustrie. Zo zijn ze uitstekend voor het verwerken van vlees, vis, zuivel, fruit en groenten. Rühle machines zijn van uitstekende kwaliteit en hebben hierdoor een lange levensduur. U kunt jarenlang profiteren van het gemak en de snelheid van deze machines.  

Machine Rühle

Injectoren en tumblers van Rühle 

Rühle is al meer dan 50 jaar een hoogstaand bedrijf die machines produceert voor de voedselverwerkingsindustrie. Voor deze Rühle machines bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van diverse machines van dit hoogstaande merk. Zo hebben we diverse Rühle pekelinjectoren in verschillende uitvoeringen. Deze injectoren zijn erg nauwkeurig, zijn efficiënt en kunnen grote prestaties leveren. Een belangrijk aspect van deze machines is de hygiëne, door de gladde oppervlakken en het handige filter, kunnen de machines snel en makkelijk worden gereinigd.  

Naast de pekelinjectoren hebben we bij Van Uhm ook diverse Rühle tumblers. De meeste tumblers zijn voorzien van een koelingssysteem, deze zorgen ervoor dat het best haalbare resultaat wordt bereikt. De vacuümtumblers van Rühle zijn voor verschillende producten te gebruiken, maar worden voornamelijk toegepast bij het bewerken van vlees.  

Leverancier van machines voor de voedselindustrie 

Van Uhm is dé leverancier van Rühle machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Deze machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen in diverse processen worden toegepast voor een uitstekend resultaat van de eindproducten. Kunt u de geschikte machines niet vinden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en service. Heeft u technische problemen met een van uw machines of werken deze niet naar behoren, dan komen onze monteurs graag bij u langs.    

Wij zijn trots op onze merken