MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw TipperTie machine Maak uw keuze uit de 18 machines van TipperTie

 

 

Tipper Tie machines | Van Uhm 

Het is lastig om een koelkast te openen en daarin geen producten te vinden die met een Tipper Tie machine zijn geproduceerd. Tipper Tie is wereldwijd actief voor de voedselverwerkende industrie met proces-, verpakkings- en automatiseringsoplossingen. Sinds 1952 is het bedrijf ook producent van clipmachines en de daarbij behorende clips. Later zijn daar de emulgatoren bijkomen.  

Bent u op zoek naar een clipmachine van Tipper Tie? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod clipmachines van Tipper Tie. Deze machines zijn uitstekend voor de voedselverwerkingsindustrie en ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De Tipper Tie machines zijn toe te passen in de vlees en kip industrie. Ook dienen ze uitstekend als verwerkingsmachine binnen de banketbakkerij, zuivelindustrie en ook kunnen ze gebruikt worden bij het produceren van dierenvoeding.   

Machine Tipper Tie

Diverse modellen clipmachines van Tipper Tie 

Van Uhm beschikt over diverse machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Zo ook clipmachines van Tipper Tie. Deze clipmachines zijn er in verschillende modellen. Van tafelmodel- tot volautomatische clipmachines met een capaciteit van 180 takten per minuut. Tipper Tie heeft al deze mogelijkheden en Van Uhm is dé leverancier hiervan in Nederland. De clipmachines van Tipper Tie zijn uitstekend te gebruiken bij het verpakken van diverse voedingsmiddelen. Doordat de clipmachines uit het assortiment van Van Uhm gemakkelijk schoon te maken zijn, voldoen ze aan de hoogwaardige hygiëne eisen binnen de voedselverwerkingsindustrie. U kunt kiezen voor een volautomatische clipmachine van Tipper Tie, ook hebben we enkelclippers en dubbelclippers. Door de verschillende modellen en uitvoeringen zit er altijd een geschikte clipmachine tussen. Is dit niet het geval, neem dan gerust contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.    

Eenvoudig een offerte aanvragen 

U kunt bij Van Uhm terecht voor verschillende clipmachines van Tipper Tie. Daarnaast hebben we ook een ruim scala aan voedselverwerkingsmachines van andere hoogstaande merken. Hierbij kunt u denken aan K+G Wetter en Henkelman. We werken samen met vaste leveranciers en kunnen hierdoor de meeste machines uit voorraad leveren. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd terecht bij één van onze specialisten.  

Wij zijn trots op onze merken