MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Altijd een gedegen advies Kom gerust langs voor fysiek advies
Machines uittesten? Kom eens langs in onze proefkeuken
Test uw product Om te ontdekken welke machine het best bij u past!
Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom!
Kies uw Variovac machine Maak uw keuze uit de 4 machines van Variovac

 

 

Variovac machines | Van Uhm 

Variovac werd in 1970 opgericht als handelsonderneming in verpakkingsmachines. In 1996 startten ze met de productie van de eerste Variovac vacuüm- verpakkingsmachines. Door te blijven ontwikkelen, construeren, produceren en verkopen, is Variovac uitgegroeid tot een bedrijf met 120 medewerkers. Dit komt ook mede doordat ze een uitstekende service verlenen. Er worden professionele industriële dieptrekverpakkingsmachines ontwikkeld en geproduceerd. Deze machines worden in meer dan 56 landen gebruikt voor het verpakken van hoofdzakelijk vlees, worst, vis en kaas.  

Bij Van Uhm vindt u diverse Variovac machines. Deze machines zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en uitstekend geschikt voor de voedselverwerkingsindustrie. De machines van Variovac kunnen in verschillende takken van deze industrie worden toegepast. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van de specialisten van Van Uhm.  

Machine Variovac

Dieptrekverpakkingsmachines en schalensluitmachines van Variovac 

Bent u op zoek naar een vacuüm- of dieptrekverpakkingsmachine van Variovac? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van diverse modellen van deze Variovac machines. Er zijn diverse lijnen ontworpen van deze verpakkingsmachines, denk aan de Optimus- en Primuslijn. Naast de Optimus- en Primuslijn dieptrekverpakkingsmachines, produceert Variovac ook de Rotarius traysealmachine. Dit is een compacte professionele machine waarmee MAP/vacuüm-gas/gasspoel en SKIN verpakt kunnen worden. De dieptrekverpakkingsmachines van Variovac beschikken over het unieke Rapidair systeem. Dankzij dit systeem is voorverwarming bij het vormen van de tray niet meer nodig. De machine heeft hierdoor een hogere capaciteit. Een ander voordeel van de techniek is dat er meer ruimte beschikbaar is bij de inlegzone.  

Betrouwbaar familiebedrijf met jarenlange ervaring 

Van Uhm levert diverse machines voor de voedingsmiddelenindustrie, daarnaast kunnen wij ook voorzien in de daaraan gelieerde inventaris. Niet alleen machines van Variovac kunnen wij leveren, u kunt bij ons ook terecht voor machines van onder andere HenkelmanTipper Tie en K+G Wetter.  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Wij zijn een echt familiebedrijf, met op dit moment de derde generatie aan het roer. U kunt eenvoudig een offerte bij ons opvragen. Wij brengen voor u alles in kaart en zorgen voor duidelijke overeenkomsten. U komt bij ons dan ook niet voor onaangename verrassingen te staan.   

Wij zijn trots op onze merken