MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Advanced control system

Begin 2012 introduceerde Henkelman met succes het Advanced Control System (ACS). Deze nieuwe generatie control boards is wereldwijd goed ontvangen en nu beschikbaar vanaf de Boxer Serie. Op Anuga Foodtec, van 24-27 maart in Keulen, presenteert Henkelman de nieuwe besturing van ACS en een nieuw type tafelmodel vacuümmachine; de BOXER 63.

Belangrijke kenmerken van de ACS-besturing zijn:

De geïntegreerde druksensor: machines zijn sneller, wat overbodig vacumeren voorkomt.

Standaard zijn er extra functies voor speciale producten (zoals vers vlees en paté) en bewerkingen (bijvoorbeeld marineren etc.)

Perfect te combineren met de ‘liquid control sensor’, speciaal ontwikkeld voor het verpakken van vloeibare producten.

Met ACS kunt u 20 programma’s en meer dan 90 productetiketten binnen een paar minuten opslaan. De speciale besturing kan worden gecombineerd met een labelprinter. Dit systeem geïntegreerd in de nieuwe BOXER 63 levert tal van voordelen op: parameters, zoals namen van programma’s, labelinhoud, klantidentificatie, vacuümniveau etc., kunnen eenvoudig worden ingesteld vanaf uw PC. Deze parameters kunt u opslaan op een USB-stick, waarna u gebruikmaakt van de importfunctie op de machine om de volledige instellingen op te slaan. De programmabediening is bijzonder gebruiksvriendelijk, en de gebruikersniveaus zijn beveiligd. Uiteraard voldoet het systeem aan alle gestelde HACCP-normen.

Wij zijn trots op onze merken