MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Bedankt voor de prettige samenwerking in 2017!

Het jaar 2017 ligt bijna achter ons en wij kijken terug op een positief jaar. De markt is volop in beweging en wij zijn goed in staat gebleken om optimaal mee te bewegen!

2018 zien wij vol vertrouwen tegemoet! Samen met onze partners zullen wij innovatieve oplossingen blijven bieden. Oplossingen die voor onze afnemers van toegevoegde waarde zullen zijn en welke hen de mogelijkheden bieden om hun productieprocessen te optimaliseren.

Onze organisatie is volop in beweging. In 2017 hebben wij o.a. een nieuw servicemanagementsysteem geïmplementeerd welke een toegevoegde waarde is gebleken voor het dagelijks goed uitvoeren van onze servicewerkzaamheden. Service staat immers, sinds de oprichting van ons bedrijf ruim 70 jaar geleden, hoog in het vaandel! U als klant staat centraal en ook in 2018 zullen wij er alles aan doen om u zo snel en accuraat mogelijk van dienst te zijn.

Wij vertrouwen op uw begrip dat wij tijdens de kerstdagen en op 1 Januari gesloten zijn. Op de tussenliggende dagen en vanaf 2 Januari staan wij graag weer voor u klaar op de manier zoals u van ons gewend bent!

Wij danken u voor de prettige samenwerking in 2017 en wij wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen toe en een succesvol maar bovenal een gezond 2018!

 

Wij hebben besloten om dit jaar geen kerst kaarten te versturen, maar in plaats daarvan een goed doel te ondersteunen middels een donatie. Dit goede doel is Stichting Semmy.

Stichting Semmy is opgericht naar aanleiding van het overlijden van Semmy. Op 19 juli 2006 werd er een hersenstamtumor geconstateerd. Semmy overleed op 22 juni 2007. Hij werd slechts vijf jaar oud.

Stichting Semmy heeft als doel om door wetenschappelijk onderzoek de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom) te verlengen.

Onze kinderen zijn immers onze toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

Directie & medewerkers Van Uhm BV & Habuba BV

Wij zijn trots op onze merken