MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Beimer Meat over de Holac WS-150L

Holac Maschinenbau GMBH is een wereldwijd gerenommeerde producent van snijtechniekoplossingen voor de voedselverwerkende industrie. Onlangs heeft Van Uhm BV bij Beimer Meat BV een HOLAC WS-150L met succes geïnstalleerd. Beimer Meat is in 1957 begonnen met het slachten van runderen in Enschede. Anno 2017 is men specifiek ingericht voor de productie van rundvlees.

De HOLAC WS-150L is uitermate geschikt voor het verkleinen van grote stukken vlees. Het product wordt getransporteerd middels een worm, dit zorg voor een hoge output en voor nagenoeg geen temperatuurverhoging. Resultaat; een top eind product!

De keuze voor wederom een HOLAC was eenvoudig voor Beimer. ‘We werkten reeds vele jaren succesvol en zonder noemenswaardige problemen met onze vorige HOLAC. De nieuwe machine beschikt over een grotere beladingskamer waardoor we ook onze capaciteit konden vergroten. Dit samen met onze eerdere ervaringen met HOLAC zorgde ervoor dat de keus snel gemaakt kon worden’ Aldus Joost Beimer.

Ook deze nieuwe HOLAC WS-150L konden we inpassen in onze reeds bestaande productielijn, waardoor een continu proces gerealiseerd kan worden.'

 

Wij zijn trots op onze merken