MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Bolscher meer dan vlees BV, kiest voor vacuümlijn van Boss Vakuum (VIDEO)

Bolscher meer dan Vlees BV, gevestigd te Enschede, is een familiebedrijf waarvan de basis ruim 4 decennia geleden is gelegd. Met haar ruim 80 medewerkers heeft Bolscher meer dan Vlees BV één doel voor ogen; het leveren van de mooiste producten aan de professional! Kwaliteit, flexibel, hygiëne en maatwerk zijn termen welke Bolscher als geen ander begrijpt.

Onlangs heeft Van Uhm BV een complete Boss vacuüm lijn, bestaande uit een volautomatische enkelkamer vacuümmachine type Titan-F 1000A en een dompeltank type ATT 77/6R, met succes geïnstalleerd bij Bolscher meer dan Vlees BV. Met deze lijn verpakt Bolscher haar, voornamelijk gegaarde, producten in een vacuümzak welke daarna wordt gekrompen in een dompeltank. Het resultaat; een strakke vacuümverpakking!

Van Uhm BV sprak met de heer Rob Baars, operations manager Bolscher meer dan vlees BV. “We hebben gekozen voor de complete Boss vacuüm lijn, omdat de verpakking mede door het dompelbad extra strak aansluit en daardoor zeer goed presenteert. Daarnaast krijgt het product in de verpakkingen een na pasteurisatie waardoor we een veilig product kunnen uitleveren. De uitstraling is perfect en het komt de voedselveiligheid ten goede!” De Boss vacuüm lijn is robuust (made in Germany) gebouwd en hygiënisch ontworpen en zeer gebruikersvriendelijk.

De Boss Vakuum machines en aanverwante oplossingen worden allen gefabriceerd in Duitsland. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en produceren van vacuüm verpakkings oplossingen, weet men bij Boss waarover men praat. Het productgamma van Boss behelst een variëteit aan stand-alone vacuummachines, alsmede lijn oplossingen zoals geleverd bij Bolscher meer dan Vlees BV.

Van Uhm BV is samen met haar dochteronderneming Habuba BV uit Volendam, de exclusieve vertegenwoordiger van Boss Vakuum in Nederland.

Wilt u meer weten over Boss Vakuum en haar oplossingen? Neem contact met ons op!

Wij zijn trots op onze merken