MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

“Fontijn gaat met VARIOVAC voor Duitse gründlichkeit”

Horecaslagerij Fontijn uit Weesp is ruim 120 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Dit echte familiebedrijf wordt momenteel gerund door Wim Fontijn die met zijn uitstekende team ervoor zorg draagt dat zijn klanten dagelijks worden voorzien van kwaliteitsvlees. Een snelle levering, flexibiliteit en vooral kwaliteit staan bij Fontijn hoog in het vaandel.

Ook bij de keuze voor machines wordt op deze pijlers gelet. Onlangs investeerde Fontijn in een nieuwe VARIOVAC dieptrekmachine type Optimus 35 bij Van Uhm BV.Deze dieptrekmachine van Duitse makelij is standaard voorzien van een ruim pakket aan handige opties, zoals bijv. een automatisch kettingsmeersysteem, snelle malwissel en het unieke rapid air vormsysteem.Middels dit uniek gepatenteerde systeem maakt Variovac het mogelijk dat de folie snel gevormd wordt zonder voorverwarmen. Hierdoor is de machine sneller, maar is ook de inlegzone ruimer doordat voorverwarming niet meer nodig is.

Het eerlijke advies van verkoopadviseur Mark en een referentiebezoek bij een collega deed Fontijn besluiten om te investeren in de VARIOVAC. De machine draait sinds begin 2016 zonder problemen bij Fontijn en men is dan ook zeer te spreken over de Variovac Optimus 35. ‘De machine is degelijk gebouwd, eenvoudig te bedienen, de Duitse gründlichkeit straalt ervan af en dat maakt het ook een prettige machine om mee te werken. Al met al een goede keus” geeft directeur Wim Fontijn aan

Wij zijn trots op onze merken