MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Fontijn Vlees en Vleeswaren over de Kerres Jet Smoke 2850 (VIDEO)

“Kerres Jet Smoke 2850, een waanzinnig apparaat!” vertelt Gert Jan Kiers van Fontijn Vlees en Vleeswaren BV. Van Uhm BV heeft enige tijd geleden bij Fontijn een Kerres Jet Smoke 2850 met succes geïnstalleerd. Fontijn is sinds 1890 een horecaslagerij. Wim Fontijn en mede directielid Herman Gorter hebben samen één visie; de professionele partner zijn voor vlees leveranties aan de horeca. Snelle levering, flexibiliteit en vooral kwaliteit zijn belangrijk voor Fontijn.

We zijn bij Fontijn op bezoek geweest en spraken over de Kerres Jet Smoke 2850 met de heer Gert Jan Kiers, bedrijfsleider van Fontijn Vlees en Vleeswaren BV. “Deze rookkast is onmisbaar voor Fontijn door zijn unieke rook-, gaar- en kookkwaliteiten.” zegt Gert Jan. De Kerres Jet Smoke 2850 is een universele rookkast en daardoor multifunctioneel inzetbaar. Het Jet Smoke Systeem zorgt ervoor dat de rookuitstoot sterk gereduceerd wordt t.o.v. de traditionele systemen. Overige voordelen die Fontijn direct ervaart zijn de kortere rooktijden en het lagere energie verbruik.

Wil je meer weten over de Kerres Jet Smoke 2850 en hoe je deze kunt gebruiken? Klik hier en bekijk hoe ons bezoek aan Fontijn is verlopen.

Voor meer informatie over Kerres en haar oplossingen kun je contact opnemen met ons verkoopteam via 074-2662905.

Wij zijn trots op onze merken