MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Graef snijmachine voor slagerij traiteur jacobs

Thomas Jacobs, van Slagerij Traiteur Jacobs in Borne, kocht halverwege 2014 een Graef EURO 3020VS-C3-W snijmachine bij Van Uhm. “Het is niet de eerste machine; tot nu toe schaften we al onze machines aan bij Van Uhm. De service is altijd goed. Dat vind ik net zo belangrijk als de machine zelf.”

De slagerij werkte met een snijmachine die na 13 jaar toch wel aan vervanging toe was. “We hebben lang rondgekeken, en kwamen uit bij deze machine. Een van de doorslaggevende redenen was dat bij deze machine de snijtafel  in twee posities te gebruiken is: schuin én recht. De schuine stand is vooral prettig bij het snijden van worsten met een kleine diameter. Ander positief punt betreft de hygiëne: de snijtafel is voorzien van een speciale coating (CERA-coating), die ervoor zorgt dat restjes vlees niet aan het apparaat kleven. Daarnaast kun je de snijtafel loskoppelen en in de vaatwasser op 80 graden reinigen.” Jacobs is erg tevreden: “In deze categorie en prijsklasse is het één van de betere machines.”

De Graef EURO 3020VS is uitgevoerd met het gepatenteerde Vario Slice systeem. Dit systeem biedt de gebruiker de mogelijkheid om de snijtafel in twee posities te zetten, recht of schuin.

De Graef EURO 3020VS is optioneel uit te voeren met:

Een geïntegreerd weegsysteem, weegbereik 0 – 5.000g.

Een CERA-coating, dit zorgt voor een lange levensduur en een optimale hygiëne.

Voor meer informatie neem contact met ons op via 074 – 266 29 05

Wij zijn trots op onze merken