MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Graef VA-804: handige allessnijder

Prime Meat uit Beverwijk, een vleesproductiebedrijf  voor voornamelijk de horeca, investeerde  in een Graef volautomatische snijmachine met een lange transportband (VA804). De snijmachine is naar volle tevredenheid in gebruik.

Verkoopadviseur Mark Sijm: “Medewerkers die met handsnijmachines werken, hebben vaak last van schouderklachten. Deze volautomatische snijmachine voorkomt dat. Moeilijk snijdbare worstsoorten, zoals rosbief of Parmaham, zijn er zeer mee goed te snijden. Er blijft bovendien heel weinig restproduct over: van een worst maximaal een halve centimeter. De nieuwe machine kan worst in verschillende diktes en snijvormen afleggen. En ook heel belangrijk: het apparaat is makkelijk schoon te maken. ”

Van Uhm heeft de volgende volautomatische snijmachines  van het Duitse merk Graef in het assortiment: de VA802, 804 en 806. De machine VA802 is optioneel uit te voeren met een transportband, interleaver en een onderstel in diverse uitvoeringen.  Van alle machines  kunnen het snijvlak en de –tafel worden voorzien van een CERA-coating. Deze coating zorgt voor een lange levensduur en optimale hygiëne.

De mesdiameter van alle drie de machines  is 300 millimeter en de snijgrootte is 250×180 millimeter. Het maximale aantal slagen verschilt per machine, evenals de aflegmogelijkheden.
Naast de volautomatische snijmachines heeft van Uhm ook halfautomatische- en handsnijmachines in het assortiment. Kijk voor meer informatie op onze website.

Wij zijn trots op onze merken