MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Henkelman vacu├╝mmachine met automatisch deksel! BEKIJK VIDEO!

De succesvolle introductie van de automatische vacuümmachine Titaan heeft Henkelman doen besluiten om het automatische deksel ook in de Polar serie op te nemen. Deze optie is beschikbaar voor de dubbelkamer modellen Polar 2-85 en 2-95.

Ergonomie

Vergeleken met de standaard modellen van de Polar serie, genieten operators aanzienlijke ergonomische voordelen door de uitvoering met het automatische deksel. Er hoeft minder gewicht verzet te worden, dus productiemedewerkers worden niet langer fysiek overbelast wanneer ze de vacuümmachine bedienen. Dit is niet alleen gunstig voor de werkomstandigheden van individuele operators, het heeft ook een positief effect op HR management als het gaat om het terugdringen van ziekteverzuim en het creëren van een gezonder en productiever personeelsbestand. Vanuit een operationeel oogpunt gezien, kan bovendien een constante en hoge productie output gegarandeerd worden door de vooraf in te stellen cyclustijden.

Optie

Het automatische deksel is een optie op de standaard uitvoeringen van de Polar 2-85 en Polar 2-95. Deze is uitsluitend beschikbaar op nieuwe machines. U vindt de afmetingen en overige optiemogelijkheden op deze Polar uitvoeringen in de technische specificaties.  

Veiligheid

Ook de operationele veiligheid neemt toe met het integreren van het automatische deksel. Henkelmans R&D afdeling heeft een sensor geïntegreerd die er voor zorgt dat de noodstop wordt geactiveerd in geval van beklemming. Als gevolg van deze innovatieve toevoeging worden het hoogste veiligheidsniveau en daarmee een veilige werkomgeving gegarandeerd gedurende de gehele vacuümverpakkingscyclus.

 

Wij zijn trots op onze merken