MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Horeca Vlees Centrum tevreden over de Holac Cubixx 120 (VIDEO)

Horeca Vlees Centrum is van oorsprong een vleesleverancier voor alle marktsegmenten in de horeca. De afgelopen jaren is het assortiment van HVC sterk gegroeid en inmiddels levert men meer dan alleen vlees bij haar klanten. Naast vlees en vis zijn zuivelproducten, sauzen, kruiden en specerijen, bier, wijn en likeuren een belangrijk onderdeel geworden van het assortiment van HVC. In 1980 startte het bedrijf in Amsterdam en heden ten dage opereert men vanuit Maarssen, waar onlangs een ultra modern nieuw pand is betrokken.

Horeca Vlees Centrum is een organisatie met korte lijnen waar persoonlijk contact met de klant voorop staat. Van Uhm BV sprak met de heer Frank Borst, directeur en eigenaar van Horeca Vlees Centrum. “De klantenkring van Horeca Vlees Centrum is zeer breed. Door wereldwijd in te kopen kunnen we de klant een breed en gevarieerd productgamma bieden. Dat is onze kracht waardoor we elke tak binnen de horeca kunnen bedienen.”

Onlangs heeft Van Uhm BV een Holac Cubixx 120 met succes geïnstalleerd bij Horeca Vlees Centrum. De Cubixx 120 is echt het werkpaard onder de semi-automatische blokjessnijmachines. Met zijn hoge flexibiliteit en kracht verwerkt deze machine zowel 'losse' producten als voorgevormde producten (zoals bacon en kaliberwaren). Het is de ideale machine voor de industriële voedselverwerking. De machine heeft een hoge output, is zeer eenvoudig en goed te reinigen en door de jarenlange ervaring van Holac in deze industrie is het snijresultaat perfect.

“We hebben gekozen voor de Holac Cubixx 120, op aanraden van Van Uhm. Doordat het te verwerken volume steeg, waren we op zoek naar een machine zoals deze. We hebben gekeken naar hoeveel we snijden per week en welke producten. Belangrijk aspecten bij het nemen van de beslissing waren dat de kwaliteit van het eindproduct gelijk moest blijven aan het handmatig gesneden product. Daarnaast moest de machine ergonomische voordelen bieden voor de bediener, goed zijn schoon te maken en de veiligheid voor de bediener moest goed zijn gewaarborgd. Na een testperiode is gebleken dat de Holac Cubixx 120 ons alles biedt wat we wensen, een perfecte keus!”

Holac Maschinenbau GMBH is een wereldwijd bekend en vooruitstrevend bedrijf in snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. De machines van Holac kenmerken zich door precisie, kwaliteit, lange levensduur, effectiviteit en betrouwbaarheid. Holac streeft continue naar het ontwikkelen van machinaal snijden van vlees, vleeswaren, kaas, vis en groente.

Van Uhm B.V. is samen met dochteronderneming Habuba B.V., de exclusieve dealer voor Holac machines in Nederland! In samenwerking met Holac biedt Van Uhm oplossingen voor een verscheidenheid aan snijtoepassingen.

Bent u ook benieuwd naar de machines van Holac? Neem contact met ons op! Tevens bent u dagelijks welkom om de oplossingen van Holac in de praktijk te ervaren, we beschikken over een ruime voorraad Holac machines welke vrijblijvend getest kunnen worden in onze demonstratieruimte.

 

     

Wij zijn trots op onze merken