MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

MAJA introduceert op de IFFA nieuwe lijn ontvliesmachines, de EVM 5-series

Tijdens de IFFA 2016 heeft MAJA haar nieuwe lijn ontvliesmachines geïntroduceerd, de 5-series. Waar de EVM-4004, EVM-4006 en de EVM-4006/SPLIT zich al jaren kenmerkten in de markt door hun hoge vliesrendement, eenvoudige meswissel (geen gereedschap nodig), robuuste bouw en bedienersgemak,  is het MAJA toch weer gelukt om deze 4-serie op te volgen met een verbeterde 5-serie. De vernieuwde machine beschikt over de unieke eigenschappen van zijn voorganger, maar is daarnaast verder ontwikkeld op het gebied van hygiene en ergonomie. De machine is nog beter te reinigen en de bediener staat dichter op de trekwals wat de ergonomie ten goede komt.

Tevens is het mogelijk om de MAJA EVM 5-series uit te voeren met een Operator Protection Systeem, welke ervoor zorgt dat het risico op ongevallen aan bedienerszijde wordt geminimaliseerd. Middels een uniek systeem is de bediener gekoppeld aan de ontvliesmachine en mocht de bediener onverhoopt in contact komen met de trekwals, dan slaat de machine direct af. 

Binnenkort worden de eerste MAJA machines uit de 5-serie in onze showroom verwacht. Benieuwd naar deze nieuwe machine? Kom langs om deze te bekijken in onze showroom of kom testen in onze demoruimte!

 

Wij zijn trots op onze merken