MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Met de pizzacapper binnen een handomdraai een strak ingepakte verse pizza

Vers belegde pizza’s wil je graag vers houden, zodat uw klanten ze zó uit de verpakking in de oven kunnen leggen. Die garantie kunt u klanten geven met de Pizzacapper PC200. Met de compacte Pizzacapper trekt u krimpfolie glad over de pizza waarna het strak rond het kartonnetje gesmolten wordt. Binnen tien tot vijftien seconden kunt u de verpakte pizza in de vitrine leggen.

“Als je vroeger rekfolie over een verse pizza trok, verschoven de ingrediënten soms onder het folie of liet het folie los, waardoor er stukjes beleg uit vielen.  Dat gebeurt niet met het (dikkere) folie dat de Pizzacapper om de pizza legt. Dat blijf stevig zitten.” Aan het woord is Erwin de Boer, verkoopadviseur van Habuba B.V., dochteronderneming van Van Uhm B.V..

“Met z’n 375 millimeter bij 375 millimeter, en geringe gewicht (6 kilo) is het een handzaam apparaat dat weinig ruimte in beslag neemt.  De Pizzacapper is ook geschikt voor het verpakken van luxe vleeswaren, zoals carpaccio of een Italiaans worstpalet op een kartonnen ondergrond.”


Volledig RVS

De Pizzacapper is niet nieuw op de markt, maar wèl nieuw is dat het apparaat sinds kort volledig van RVS is gemaakt. “Er zit dus geen verf meer op, dat los kan komen na verloop van tijd. Zo blijft het apparaat prima toonbaar in uw winkel of versafdeling.” De Pizzacapper kan inclusief folie en foliehouder geleverd worden. “
Bent u ook geïnteresseerd geraakt in de Pizzacapper? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2662905 of mail naar verkoop@vanuhm.nl.

Wij zijn trots op onze merken