MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Professionals in de worstmakerij

Graag presenteren wij u onze nieuwste reportage, waarin onze klanten Slagerij van Broekhuizen en Vleesbedrijf P. van Essen centraal staan. Met beide bedrijven heeft Van Uhm BV al jaren lang een zeer prettige samenwerking.

Vleesbedrijf van Essen

In 1992 begon Paul van Essen met zijn eigen Vleesbedrijf P. van Essen in Olst. Dankzij een achtergrond als slager weet hij alles als het gaat om vlees, vleesproducten en vleesbewerking. Zijn klanten waren marktslagers aan wie hij het hele assortiment kon leveren. Gaandeweg kwamen daar ook grossiers en groothandels bij. Inmiddels levert Vleesbedrijf van Essen aan klanten door heel Nederland en inmiddels is ook de 2e generatie werkzaam in het vleesbedrijf, waardoor het een echt familiebedrijf is geworden.

Van Uhm BV heeft onlangs bij Van Essen een nieuwe worst productie lijn geleverd, bestaande uit een Risco continuvulmachine type RS-205/260, Zomerdam pipeline metaaldetectiesysteem en een Tipper Tie volautomatische clipmachine type KDCMA-90.

Een mooie complete lijn voor de productie van een grote verscheidenheid aan worsten.

Slagerij van Broekhuizen

Slagerij van Broekhuizen is een echte ambachtelijke slagerij, met een authentieke winkel in het centrum van Dalfsen. Sinds 2014 is men gevestigd in Dalfsen, de roots van de slagerij liggen sinds 1927 in Balkbrug.

Sinds John van Broekhuizen in 1989 de winkel over heeft genomen, heeft hij er alles aan gedaan om zijn klanten het beste van de natuur voor te schotelen! Samen met zoon John Benno worden er dagelijks de mooiste ambachtelijke producten bereid en dit kan niet zonder een goed uitgerust machine park.

Vandaar ook de keuze om hun oude cutter te vervangen voor een nieuwe K+G Wetter schotelcutter type Cutmix 50. Alle worstsoorten bij de ambachtelijke slagerij worden met deze cutter gemaakt. ‘Deze machine is onverwoestbaar en betrouwbaar. Je kan er een top product mee maken. Het komt er als een zalfje uit.’ Aldus van Broekhuizen.

In deze reportage laten wij zien welke topmerken wij in huis hebben als het gaat om de productie van een diversiteit aan worst- en vleeswarensoorten.

 

Laat u zich inspireren door deze mooie beelden!

 

Onze oplossingen zelf in de praktijk ervaren? Neem contact op met onze adviseurs!

 
Wij zijn trots op onze merken