MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

ReTon RT-59LF

Van Uhm BV introduceert in samenwerking met RETON speciaal voor de RETAIL een kleine compacte schalensluiter waarmee MAP verpakt kan worden. Deze nieuwe gasverpakker biedt de mogelijkheid om trays met een maximale afmeting van 230x145x80mm (maaltijdtray) te sealen.

De RETON begast d.m.v. een flush principe, hierdoor heeft de machine geen vacuümpomp nodig. Grote voordeel voor de gebruiker is dat de machine veel sneller is t.o.v. machines met een vacuümpomp en dat de machine zeer weinig onderhoud nodig heeft. Er is immer geen pomp aanwezig die onderhoud vereist.  Gevolg: lage kosten voor de gebruiker. Daarnaast kan de klant ook met een gerust hart trays verpakken met een gasmengsel met meer dan 70% zuurstof, zonder dat hiervoor een dure zuurstof beveiligde vacuümpomp nodig is.

De gebruiker heeft met deze nieuwe RETON RT-59LF de mogelijkheid om op het bedieningspaneel te kiezen voor MAP verpakken of voor alleen sealen. Indien de gebruiker een langere houdbaarheid mee wil geven aan het te verpakken product kiest men voor MAP verpakken, indien de consument het aangeschafte product dezelfde dag wil consumeren kiest men voor alleen sealen. Dit is met 1 handeling op de machine in te schakelen. Ander voordeel is dat op de nieuwe RETON RT-59LF geen separate compressor aangesloten dient te worden.

Met de nieuwe RETON RT-59LF kan professioneel, snel , onder een beschermende atmosfeer (MAP) en tegen een gunstige prijs verpakt worden. Vanaf April is de nieuwe RETON RT-59LF leverbaar!!! Neemt u contact op met Van Uhm BV of Habuba BV voor demonstraties en/of meer informatie!

Wij zijn trots op onze merken