MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

ReTon Trayseal, een aanvulling voor Van Uhm sinds 2014!

ReTon Trayseal ontwikkelt en levert schalensluitmachines voor een grote diversiteit aan bedrijven die actief zijn in de voedingsindustrie. Het merk ReTon trayseal is opgericht in 2005 en heeft in de loop der jaren een bekende naam gekregen binnen de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie. Van Uhm BV, dealer van ReTon trayseal sinds 2011, heeft het bedrijf ReTon trayseal en haar activiteiten in juni 2014 overgenomen. Van Uhm BV kan daardoor de markt nu geheel in eigen beheer semiautomatische-, roterende- en lineaire traysealmachines aanbieden. ‘ReTon trayseal is een zeer welkome aanvulling gebleken op ons reeds bestaande pakket aan voedselverwerkende machines’ vertelt Stephen van Uhm, directeur van Van Uhm BV. ‘Met ReTon kunnen wij onze klanten van klein tot groot een betaalbare, maar zeer efficiënte verpakkingsoplossing aanbieden’.

ReTon’s succes zit hem in de betrouwbaarheid, snelheid en de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. De hoge output, lage onderhoudskosten, bedienersgemak en de mate van inzetbaarheid maken de ReTon uniek.  Bij het ontwerp van de ReTon schalensluiters is rekening gehouden met duurzame materialen en technieken, waardoor de machine weinig onderhoud behoeft en dure service contracten overbodig zijn.

Afhankelijk van uw wensen biedt Van Uhm BV u de passende oplossing. Het gasverpakken (MAP) behoort, naast het op hoge snelheid topsealen, tot de standaard mogelijkheden. De schalensluitmachines van ReTon zijn geschikt voor alle bedrijven die producten verpakken in trays. Van Uhm BV ontzorgt en levert u een totaal concept op het gebied van schalen sluiten.

Is uw interesse gewekt en zou u graag meer informatie ontvangen over de ReTon machines? Neem dan contact op met Van Uhm BV via 074-2662905 of via verkoop@vanuhm.nl.              

                   

              

Wij zijn trots op onze merken