MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Reton Trayseal onderdeel van Van Uhm partner in de foodsector

Halverwege dit jaar heeft Van Uhm ReTon trayseal overgenomen. In 2005 werd ReTon trayseal opgericht door Ton Kamp.  Het was hem na een lange tijd van ontwikkeling gelukt om een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en snelle traysealmachine op de Europese markt te brengen. Vier jaar geleden werd Van Uhm dealer van de succesvolle  ReTon trayseal machines en zijn er vele exemplaren  verkocht op de Nederlandse markt.

De vraag naar topsealoplossingen wordt steeds groter. Het bedrijf ReTon trayseal kwam op het punt dat een verdere groei niet meer alleen gerealiseerd kon worden.  In Van Uhm BV vond ReTon trayseal de juiste partij om verder te werken aan de toekomst.  Van Uhm BV is al geruime tijd de exclusieve dealer voor ReTon trayseal machines. “We hebben goede ervaringen met de machines en altijd tevreden klanten. ReTon trayseal is een welkome aanvulling op de activiteiten van Van Uhm BV”, zegt Stephen van Uhm, directeur van Van Uhm BV.
Door deze overname komen de verkoop en service van ReTon trayseal machines volledig in handen van Van Uhm BV.

Demonstratie

De mogelijkheden van de ReTon trayseal machines zijn eindeloos. Onder andere topseal,  MAP en skin-pack behoren tot de mogelijkheden.  Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Laat u informeren door onze adviseurs of kom bij ons langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie in onze showroom.

Wij zijn trots op onze merken