MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Rob de Zeeuw over de variovac optimus

De Zeeuw Vleeswaren heeft een groot assortiment verschillende soorten vlees, vleeswaren en kaas. Vanuit de centrale in Hoogvliet snijden, portioneren en verpakken ze onder andere voor groothandels en de horeca. Het gaat goed met het bedrijf. Om de groei op te kunnen vangen, was de aanschaf van een nieuwe compacte dieptrekmachine hard nodig.  Waarom eigenaar Rob de Zeeuw vervolgens koos voor de Variovac Optimus? “Hij glom zo mooi!” lacht hij. Het spontane antwoord is eruit voor hij het weet.

“Van Uhm kwam precies op het goede moment hier binnen,” gaat hij verder, serieuzer nu. “Ze vertelden over deze dieptrekker, en ik was gelijk enthousiast. De machine zag er degelijk uit. We hebben wat filmpjes op internet bekeken en ik heb de beslissing genomen”.

De Optimus is voorzien is van het RAPIDAIRSYSTEM®, dit systeem draagt er zorg voor dat de machine de verpakking snel vormt zonder voorverwarmen. Dit komt de output ten goede en doordat voorverwarming niet nodig is, is er meer ruimte beschikbaar bij de inlegzone. “De machine is overzichtelijk, degelijk en snel. Hij is makkelijk te demonteren, en alles is van roestvrijstaal: dat maakt het reinigen heel eenvoudig. Het personeel is er blij mee, dat vind ik het belangrijkst”.

De Variovac Optimus draait nu drie maanden bij De Zeeuw Vleeswaren. “We zijn dik tevreden,” besluit Rob de Zeeuw. “Naar aanleiding van mijn thousiasme is Fontijn Vlees komen kijken naar onze Variovac Optimus. Hij heeft nu dezelfde gekocht.”

Wij zijn trots op onze merken