MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Rühle pekelinjektor type IR-29, de nieuwe standaard in pekeltechniek!

De Rühle IR-29 is de nieuwste pekelinjector op de markt, en heeft veel te bieden op het gebied van injecteren. Deze pekelinjector is uitgerust met 29 naalden verdeeld over twee rijen voor nauwkeurigheid, grote prestaties en efficiëntie. Iedere naald wordt afzonderlijk aangestuurd. Injectie begint pas zodra de naald in het vlees gedrongen is. Zodra één van de naalden een bot raakt, stopt de naald, terwijl de rest van de naalden het vlees blijven injecteren. Het inspuitvolume bij de Rühle IR-29 is 3 – 70%.

Rühle heeft de IR serie vernieuwend gemaakt door de slangen te vervangen. Er worden alleen nog maar RVS leidingen gebruikt, wat de hygiëne ten goede komt. De IR-29 beschikt over een uniek pompsysteem waaraan tevens de pekelmixer is toegevoegd. Optioneel is de IR-29 uit te voeren met een softer om het vlees te vermalsen.

Één van de belangrijkste aspecten van deze machine is hygiëne. De gladde oppervlakken, lichtgewicht transportband en handige filter maken dat de machine snel gereinigd kan worden.

Peeters Vlees BV, zie foto hieronder, investeerde onlangs in een Rühle IR-29. Bent u ook benieuwd naar deze nieuwe pekelinjector? Neem contact met ons op!

 

Wij zijn trots op onze merken