MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Salades zijn smeuiger en beter van kwaliteit

Toine Mennen van Keurslagerij Mennen in Liessel kocht 1,5 jaar geleden een volledig gereviseerde Rühle tumbler, type MKR-220. “Dat scheelt een stuk in de prijs en hij werkt als nieuw.”

Toine gebruikt de tumbler voor het prepareren van allerlei soorten vlees en vleeswaren, zoals gekookte ham, gemarineerde spareribs en gehakt. Maar voornamelijk kocht hij de tumbler om salades mee te mengen. “Voorheen hadden we een kleine mengmachine waar 30 kilo in kon, nu draaien we batches van 150 kilo per keer. Waar we eerst in een uur 180 kilo produceerden, is dat nu 450 kilo per uur. Een flinke tijdwinst én rendement. Door het gebruik van de tumbler kunnen we de salades smeuïger maken en dus beter van kwaliteit.”

Binnenwandelen

De salades waar Toine het over heeft zijn bijvoorbeeld de Brabantse rundvleessalade, witte kipsalade en Gildehoenkipsalade. Die worden onder andere aan een groothandel verkocht.
Slagerij Mennen was voor deze aankoop nog niet bekend met Van Uhm. “Een verkoopadviseur van Van Uhm kwam gewoon de slagerij binnenlopen. Dat contact verliep prima en hij adviseerde mij deze machine te nemen. Dat heeft goed uitgepakt!”

Wij zijn trots op onze merken