MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Tippertie kdmca 90 dergelijke en betrouwbare allrounder

Sinds enkele maanden draait bij Vleesbedrijf  P. van Essen in Den Nul (gemeente Olst) de volautomatische TipperTie clipmachine KDCMA-90. “Ik heb hem gekocht vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en omdat de service van zowel Van Uhm als TipperTie altijd goed is.”

De TipperTie draait tot dusver als een zonnetje. Vleesbedrijf Van Essen clipt er rookworst, leverworst, grillworst en snijpalen mee. Eigenaar Paul van Essen: “De verschillende programma’s zijn simpel te activeren middels het Touch screen, iedereen kan er mee werken. Bovendien kan hij een grote variëteit aan kalibers verwerken; van 20/22 millimeter tot wel 90 millimeter, dat kan niet iedere machine.”

Paul van Essen is overtuigd van de kwaliteit van TipperTie en de goede service van Van Uhm. “Beide reageren erg snel en adequaat in het geval van storingen of vragen. Eén telefoontje is voldoende om het één en ander in gang te zetten. Bedrijfszekerheid is erg belangrijk voor ons. Wij produceren op aanvraag, dat betekent dat we ’s morgens worst kunnen maken die ’s middags de deur uit gaat. We hebben geen grote voorraden, dus als er een machine uitvalt is soms de hele partij niet meer te redden, bijvoorbeeld in het geval van leverworst.”

Handeling minder
De nieuwe machine staat naast een ouder model TipperTie clipper, welke halfautomatisch is. “Bij deze machine moet een medewerker met zijn rechterarm een hendel naar beneden duwen, dat hoeft bij de volautomatische machine niet.” Ondanks een relatief hoge aanschafprijs verwacht Van Essen de machine binnen enkel jaren terug verdiend te hebben.  Meer informatie over Vleesbedrijf van Essen: www.vleesbedrijf-vanessen.nl.

Wij zijn trots op onze merken