MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Turbochef oven zorgde voor directe omzetgroei

Ambachtelijke slagerij Augustinus in Tiel waagde een ruime tijd geleden een gok door belegde (warme) broodjes aan het assortiment toe te voegen. Het bleek een gouden greep: binnen korte tijd groeide zijn omzet aanzienlijk. Dankzij de Turbochef oven kunnen broodjes tussen 30 seconden en 2 minuten verhit worden.

Tussen de middag staan er lange rijen bij slagerij Augustinus. Broodje carpaccio, broodje beenham, Italiaanse wrap met gehakt; de koude en warme broodjes vliegen letterlijk over de toonbank.
Een aantal jaren geleden kocht Augustinus zijn eerste Turbochef oven. “Door het RAPID COOKING-systeem zijn producten razendsnel op temperatuur”, zegt verkoopadviseur Ronald Jansen van Van Uhm B.V. “De oven heeft ook een magnetronfunctie waardoor het verwarmingsproces nog even doorgaat nadat het broodje uit de oven is. Ideaal om warme afhaalproducten mee te bereiden.”

 

Onderscheidend

Nadat de eerste oven zo’n succes bleek, schafte Augustinus een tweede en onlangs zelfs een derde Turbochef oven aan. “Deze slager heeft zijn nek uitgestoken. Hij geloofde erin en is er helemaal voor gegaan. Omdat een slager anders naar een broodje met warm beleg kijkt dan een bakker, zijn Augustinus’ broodjes in de wijde omtrek bekend.”

Er zijn verschillende ovens van Turbochef, de marktleider in zogenaamd ‘RAPID COOKING’.. Afhankelijk van het doel en product heeft Turbochef een serie ovens ontwikkeld. Kijk op de website voor meer informatie of vraag ernaar bij uw verkoopadviseur.

Wij zijn trots op onze merken