MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm BV & Habuba BV danken u voor de prettige samenwerking in 2018, op naar een mooi 2019!

Een jaar vol gebeurtenissen ligt al weer bijna achter ons!

2018 was voor Van Uhm BV & Habuba BV een goed jaar en wij hopen dat u dit ook zo heeft mogen ervaren. Daar wij iedereen positiviteit en mooie momenten gunnen in het leven, hebben wij ook dit jaar besloten om een goed doel te steunen.

Stichting Leergeld

Wij dragen de Stichting Leergeld Enschede een warm hart toe en willen deze kerstperiode deze stichting daarom helpen met een financiële bijdrage, i.p.v. geld te besteden aan kerstkaarten voor onze relaties.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 90 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Tot de doelgroep van Stichting Leergeld behoren in de gemeente Enschede ruim 4800 kinderen, waarvan men naar verwachting 2800 unieke kinderen in 2018 zal bereiken.

 

Wij danken u voor de fijne samenwerking in 2018 en wensen u en uw dierbare fijne feestdagen en een succesvol, maar bovenal gezond 2019 toe!

 

Met vriendelijke groet,

Stephen van Uhm & medewerkers Van Uhm BV & Habuba BV.

Openingstijden rondom de feestdagen;

Wij vertrouwen op uw begrip dat wij tijdens de kerstdagen en op 1 januari gesloten zijn. Op maandag 24 en maandag 31 december is onze servicedienst bereikbaar voor acute storingen.

Op de overige tussenliggende dagen en vanaf 2 januari staan wij graag weer voor u klaar op de manier zoals u van ons gewend bent.

Wij zijn trots op onze merken