MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm bv neemt reton trayseal over

Met ingang van 15 Juni 2014 heeft Van Uhm BV ReTon trayseal overgenomen. ReTon trayseal is opgericht in 2005 door Dhr. Ton Kamp.  Na een lange tijd van ontwikkeling is het Ton Kamp gelukt een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en snelle trayseal machine op de markt te brengen. Na de introductie zijn met succes vele  ReTon trayseal machines verkocht in de Nederlandse voedingsindustrie. Hiermee is  ReTon trayseal een gevestigde naam geworden op de Nederlandse markt.

Nu 9 jaar later is het bedrijf ReTon trayseal op een punt gekomen dat een verdere groei niet meer alleen gerealiseerd kan worden.  In Van Uhm BV heeft ReTon trayseal de juiste partij gevonden, waarmee verder gewerkt kan worden aan de toekomst van ReTon trayseal.  Van Uhm BV is al geruime tijd de exclusieve dealer voor ReTon trayseal machines in Nederland. De vraag naar topseal oplossingen wordt steeds groter en daarmee is ReTon trayseal een welkome aanvulling op de activiteiten van Van Uhm BV.  Door deze overname komt de service en verkoop van ReTon trayseal machines volledig in handen van Van Uhm BV.

De mogelijkheden van de ReTon trayseal machines zijn eindeloos. Onder andere topseal,  MAP en skin-pack behoren tot de mogelijkheden.  Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Laat u zich informeren door onze adviseurs of kom bij ons aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.reton-trayseal.com

Wij zijn trots op onze merken