MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm BV presenteert compacte multifunctionele pekelinjektor!

De Rühle pekelinjektor type IR-17 facelift is een compacte pekelinjektor met zeer veel mogelijkheden. Een druk op de knop en bijna alles werkt volautomatisch!

Door het geavanceerde en unieke spuitsysteem wordt precisie en gelijkmatig injecteren gegarandeerd. Er kan in een doorgang tussen 5% en 60% pekel worden geïnjecteerd. Het maakt niet uit hoe vol de toevoerband is en hoe verschillend in hoogte de vleesstukken naast elkaar liggen, gespoten wordt alleen met de naalden die op dat moment nodig zijn.

Elke naald opent zich alleen als het in contact komt met het product. Daardoor wordt zonder drukverlies absoluut gelijkmatig geïnjecteerd en de pekel terugloop tot een minimum gereduceerd. Zo gauw een naald op een bot stoot, schakelt de pekeltoevoer in deze naald af. Wanneer de naald terug getrokken wordt spuit hij weer. Daardoor geen verhoogde inspuithoeveelheden bij het bot.

Een hoogwaardige schoepenpomp zorgt voor een druk tussen 0,5 en 4,2 bar, ook bij grote/hoge inspuithoeveelheden.

De pekel wordt aangezogen middels een aanzuigslang welke in een bak cq normwagen wordt gehangen. Deze aanzuigslang is tevens voorzien van een pekelmixer, deze mixer kan in snelheid geregeld worden en zorgt ervoor dat de pekel altijd in beweging blijft.  Tevens is de machine dusdanig ontworpen dat deze eenvoudig te reinigen is, door het unieke terugloopsysteem blijft er geen pekel achter in de machine. Dit zorgt voor een betere hygiëne, betere pekelresultaat, maar verlengt ook de levensduur van de machine.

De gefacelifte Rühle IR-17 pekelinjektor zet een nieuwe standaard op het gebied van injectoren. Deze machine zelf ervaren in de praktijk? Neem contact met ons op voor een uitgebreide demonstratie.

 

Wij zijn trots op onze merken