MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm B.V. uw exclusieve dealer voor Variovac.

Van Uhm BV is nu 2 jaar de exclusieve dealer van Variovac machines in Nederland. Wij hebben in Nederland reeds meerdere Variovac machines mogen installeren. Reden genoeg om dit merk middels deze nieuwsbrief de aandacht te geven die het verdient.

Variovac bestaat ruim 45 jaar en is gevestigd in Zarrentin am Schaalsee, in het noorden van Duitsland. Met een team van 120 gemotiveerde medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de productie en ontwikkeling van dieptrekverpakkingsmachines en traysealmachines. Variovac levert in ruim 56 landen verpakkingsmachines welke ingezet worden in voornamelijk de vlees-, vleeswaren-, vis- en zuivelindustrie.

De machines van Variovac kenmerken zich door hun degelijkheid. Dat de machines Made in Germany zijn straalt er van alle kanten van af. Variovac steekt veel tijd, energie en geld in de ontwikkeling van de oplossingen die zij bieden. Een voorbeeld hiervan is dat de dieptrekverpakkingsmachines zijn uitgerust met het unieke gepatenteerde Rapid Air Systeem. De verpakkingen worden gevormd door middel van luchtdruk wat resulteert in mooi gevormde verpakkingen. Dit zorgt er tevens voor dat de Variovac dieptrekverpakkingsmachines een veel hogere capaciteit hebben dan andere machines in de markt. In sommige gevallen ligt de output wel 60% hoger dan vergelijkbare machines.

De Optimus en de Primus zijn de types dieptrekverpakkingsmachines die Variovac in haar portfolio heeft. Deze machines zijn zo te configureren dat deze geheel naar klant specifieke wensen gebouwd kunnen worden. Middels het unieke configuratie systeem kunnen de adviseurs van Van Uhm & Habuba BV samen met u de gewenste machine zeer snel samen stellen.

De Variovac Rotarius traysealmachine heeft de mogelijkheid om SKIN en MAP te verpakken. Deze machine staat bij Van Uhm BV in de showroom en geïnteresseerden zijn dagelijks welkom om deze machine te bezichtigen en enkele test verpakkingen te verpakken. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Variovac machines?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek en laat u overtuigen van de kwaliteit van Variovac. 

 

Deze bedrijven gingen u onder andere voor en werken dagelijks succesvol met een Variovac:

                   

Wij zijn trots op onze merken