MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm Exclusieve Dealer voor HOLAC

Sinds oktober 2015 is Van Uhm B.V., samen met dochteronderneming Habuba B.V., de exclusieve dealer voor HOLAC-machines in Nederland!
Van Uhm B.V. verkocht al meerdere jaren HOLAC-machines, maar sinds oktober 2015 heeft Van Uhm B.V. de exclusieve vertegenwoordiging. Ook de service aan de HOLAC-machines kan Van Uhm B.V. volledig verzorgen. HOLAC Maschinenbau GMBH is een wereldwijd bekend en vooruitstrevend bedrijf in snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. In het Duitse Nattheim worden al 50 jaar oplossingen bedacht voor het machinaal snijden van vlees, vleeswaren, kaas, vis en groenten. De machines kenmerken zich door een hoge mate van precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Succesfactoren als robuustheid, lange levensduur, effectiviteit, waarde en technologisch leiderschap vindt u in elke HOLAC-machine terug.

Van Uhm B.V. biedt in samenwerking met HOLAC oplossingen voor een verscheidenheid aan snijtoepassingen: van kleine pouletsnijmachines met een capaciteit van 1.000 kg/h tot en met industriële vleesverkleiners met een capaciteit tot 10.000 kg/h.

De mogelijkheden in de praktijk ervaren? Neem contact met ons op!

Wij hebben een grote variëteit aan machines beschikbaar voor demonstraties en / of proefplaatsingen, kom langs en laat u verrassen!

Wij zijn trots op onze merken