MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm Exclusive Dealer Variovac

Sinds 1 januari 2015 is Van Uhm B.V. dealer van Variovac dieptrekmachines. Het Duitse bedrijf, gevestigd in Zarrentin am Schaalsee (dicht bij Hamburg) werd opgericht in 1970 en heeft sinds 1996 haar eigen fabriek. “Variovac PS Systempack GmbH staat voor oerdegelijke Duitse kwaliteit”, aldus Stephen van Uhm, directeur van Van Uhm BV.
De dieptrekmachines van Variovac kenmerken zich door het gepatenteerde Rapid Air systeem, dat zorgt voor een snelle vorming van de verpakking waardoor een hoge output mogelijk is. In sommige gevallen zelfs tot 60% hoger dan productie met vergelijkbare machines. Naast het standaard verpakken met flexibele en harde folie, kunnen de machines van Variovac ook skin verpakken.

De machines zijn IP67 ontworpen, waardoor de elektronica volledig gesloten is van stof, en tevens dompeldicht is (geen indringing van water indien ondergedompeld). De machine kan uit worden gevoerd met een automatisch smeersysteem, en de beschermkappen kunnen op een simpele manier worden afgenomen. Tevens zijn de  machines van Variovac uitgerust met een eenvoudig te bedienen  touchscreen scherm, waardoor het voor de gebruiker een genot is om mee te werken!

Stephen van Uhm: “Variovac heeft jarenlange ervaring met het produceren van hoogwaardige industriële machines. Het bedrijf werkt continu aan het ontwikkelen van haar machines en de daarbij behorende technieken. Wij zijn blij dat we dit wereldwijd bekende kwaliteitsmerk hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment van kwaliteitsmachines”.

Wilt u meer informatie over de dieptrekmachines van Variovac? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn trots op onze merken