MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Van Uhm introduceert nieuwe lijn kruiden & marinades, volgens Opa's recept

Van Uhm BV heeft een duidelijke visie en dat is dat wij op alle vlakken onderscheidend willen zijn in de markt op het gebied van het bieden van oplossingen, service, maar ook op het gebied van marinades en kruiden.

Dit uitgangspunt en enkele omstandigheden in de markt hebben ons doen besluiten om de originele recepten van onze kruiden weer eens boven tafel te toveren. Enige recepten zijn meer dan 70 jaar oud en ontwikkeld door de grootvader van de huidige directie en daarom des te meer onderscheidend.

Na jaren lang Indasia te hebben vertegenwoordigd op de Nederlandse markt, slaan wij nu een andere meer onderscheidende weg in! Wij laten al onze marinades en kruiden mengen o.b.v. onze eigen authentieke recepturen.

Ook hebben onze welbekende consumenten verpakkingen een make over ondergaan, niet alleen qua smaak, maar ook de verpakking is geheel gerestyled. Een mooie heldere, stevige pot, met een prettige strooideksel.

Deze consumenten verpakking wordt verkocht in dozen met daarin 6 stuks. Een mooie extra feature is dat deze doos perfect gebruikt kan worden als blister, de deksel scheur je er eenvoudig af en de doos kan dan op de toonbank gezet worden van waaruit de potten verkocht kunnen worden. Verkoopeenheid per 2 blister verpakkkingen!

Uiteraard blijven wij onze kruiden en specerijen producten franco huis leveren vanaf € 50,00, waarbij voor de meeste gevallen geldt vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Benieuwd naar de verbeterde en authentieke recepturen? Neem contact met ons op, voor meer informatie of een monster pakket!

Wij zijn trots op onze merken