MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Vormgeving en grundlichkeit kernkwaliteiten van ruhle

Wilco en Victor Brinkhorst, beide directeuren van de W&G groep, hebben al jaren een intensieve samenwerking met Van Uhm B.V. Op beide vestigingen zijn grotendeels alle machines geleverd door Van Uhm, waaronder voor het injecteren en tumblen de Rühle machines.
“De vormgeving en de Duitse ‘gründlichkeit’ zijn duidelijke kernkwaliteiten van het merk”.

De W&G groep is gespecialiseerd in wild en gevogelte, die zij leveren aan de horeca, groothandels en instellingen. “Kipproducten zoals een dij of een spies moet je bewerken, anders wordt het na het regenereren droog”. Om dit te kunnen realiseren worden o.a. de Rühle MGR-400 tumbler en de industriële pekelinjector IR-56 van Rühle gebruikt. Dit zijn beide zeer gebruiksvriendelijke machines, en tevens gemakkelijk te reinigen.

Aan de tumbler zit een lift waarmee je een 200 liter normwagen in één keer kan legen in de tumbler, zodat de medewerkers de machine niet handmatig hoeven te laden en lossen.

Door de geavanceerde besturing kan er op productniveau een programma gemaakt worden waardoor je op artikelniveau de kwaliteit waarborgt.
Naast de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van het gerealiseerde product is het uiterlijk van de machines voor de W&G groep ook erg belangrijk. “Het moet in één opslag duidelijk zijn dat hier met kwaliteitsproducten gewerkt wordt”.

Wij zijn trots op onze merken