MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

                                                                  Nieuwsberichten

Categorieën

Zien is geloven

In onze vorige nieuwsbrief kon u lezen over de Alco ASP Schnitzelpletmachine. Directeur Chiel Bolscher (van Bolscher ‘meer dan vlees’ uit Enschede) heeft de machine in zijn bedrijf staan en vertelde over zijn ervaringen. En dat de keuze voor deze Alco ASP-600HDN niet moeilijk was: “De machine plet significant beter dan zijn concurrenten,” aldus Bolscher.

De schnitzelpletter is geschikt voor het pletten van steaks, schnitzel, cordon-blue, kalkoen, kipfilet en vis, in zowel verse als bevroren toestand. Het werkingsmechanisme bestaat uit twee parallel lopende kunststofbanden en pletrollen. Het product wordt met de hand geplaatst op het invoergedeelte, dat is beveiligd met een beschermkap met naderingsschakelaar. Vervolgens wordt het product door meerdere drukrollen geplet tot de gewenste dikte. De hoogte van de pletbanden handmatig traploos in te stellen met een opdraaiwiel. Om het pletproces optimaal over de lengte van de band te verdelen, is ook de inloop tussen boven- en onderband instelbaar.

We horen u bijna denken: ‘een mooi verhaal hoor, maar ik moet het gewoon zien!’ Dat kan: bekijk hier de video en laat u overtuigen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop via 074-2662905 of mail naar info@vanuhm.nl

Wij zijn trots op onze merken