MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

"Flexibel met ReTon trayseal"

Onlangs investeerde Kraan Vleesservice in 3 stuks ReTon RT-900XXLF semi-automatische traysealmachines.

Doel van deze investering was het verpakkingsproces eenvoudiger te laten verlopen “Dat is gelukt zegt”, Gert Kraan, oprichter en directeur Kraan Vleesservice.

Met behulp van deze 3 machines is Kraan altijd flexibel. Dit omdat iedere machine is voorzien van een ander formaatdeel, ‘waardoor wij de verschillende trays die wij verpakken altijd MAP kunnen verpakken’.

De machines zijn standaard uitgevoerd met een gaskeuze schakelaar, die het de bediener mogelijk maakt om per te verpakken tray het juiste gasmengsel te kiezen. Dit is mogelijk met 1 schakelaar en 1 simpele handeling.

Het unieke aan dit systeem is dat de machines op een op maat gemaakt RVS werkmeubel zijn geplaatst.  Dit meubel is verrijdbaar en voorzien van stevige trespa lades waarin de trays zijn opgeslagen. Daardoor zijn de juiste trays altijd voorhanden bij de juiste machine waar het passende formaatdeel in zit. Verder is het RVS meubel uitgevoerd met een netwerk-, stroom-, gas- en luchtdruk aansluiting. “ Dit stelt ons in staat om het werkmeubel middels 1 eenvoudige handeling af te koppelen, waardoor we de tafel uit de verpakkingsruimte kunnen rijden, tijdens het schoonmaakproces” geeft Kraan aan.

De ReTon trayseal machines hebben een hoge output; minimaal 5 slagen per machine per minuut, en een lage service intensiteit. Met behulp van deze machines kan Kraan weer jaren snel, goed en flexibel verpakken!

Kraan Vleesservice is een bedrijf dat ruim 30 jaar actief is in de vleesservice. Een bedrijf met korte lijnen dat wordt aangestuurd onder de bezielende leiding van Dhr. Gert Kraan.

Dagelijks levert Kraan Vleesservice horeca bedrijven puur natuur en vers van het mes vlees! ‘ Waards Rund’  is een ambachtelijk Hollands product, dat Kraan Vleesservice exclusief voert.

Wij zijn trots op onze merken