MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Reton Trayseal heeft een nieuwe website

Voor informatie over de traysealmachines van ReTon is er sinds kort een nieuwe website: www.reton-trayseal.nl . Halverwege 2014 nam Van Uhm B.V. dit succesvolle bedrijf over. ReTon Trayseal ontwikkelt en levert schalensluitmachines van hoge kwaliteit en lange levensduur.

De traysealmachines zijn eenvoudig in het gebruik, hebben een hoge productiesnelheid en functioneren zowel zelfstandig als in een complete productielijn.

ReTon schalensluitmachines zijn geschikt voor het ambachtelijke bedrijf zoals een slagerij, de supermarkt (versafdeling vlees/vis) en de grote industriële bedrijven die voedingsmiddelen verpakken. Wij bieden diverse formaten traysealmachines, waardoor trays van uiteenlopende afmetingen geseald kunnen worden.

MAP-verpakken

Naast het op hoge snelheid topsealen van schalen, behoort ook het gasverpakken (MAP = Modified Atmosphere Packaging) tot de standaard mogelijkheden. Het gebruik van gas  tijdens het sealen van schalen, zorgt ervoor dat producten langer vers en houdbaar blijven; voorkomt voedselbederf en draagt bij aan een aantrekkelijke presentatie van het product.

De mogelijkheden van de ReTon trayseal machines zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren door onze verkoopadviseurs of kom bij ons langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie in onze showroom.

Wij zijn trots op onze merken