MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Ruhle ontwikkelt nieuw tumblesysteem de ruhle mpr 500

Als voorloper in de ontwikkeling van tumbler-masseermachines heeft de Duitse producent Rühle de MPR-500 ontwikkeld. Deze tumbler wordt bediend door middel van een tabletcomputer. Een groot voordeel  hiervan is dat de besturing tijdens het proces veilig opgeborgen kan worden.

Bij het schoonmaken kan de tablet eenvoudig verwijderd worden en bij een eventuele technische storing is de tablet snel te vervangen. De besturingsprogramma’s zijn in de ‘cloud’ via internet opgeslagen. Hierdoor zijn ze eenvoudig opnieuw te downloaden naar een andere tablet, als dat nodig is.

Multi-inzetbaar
Evenals de Rühle MGR-400, 900 en 1500 beschikt de MPR-500 over een middenarm die mee kan draaien met de afschraaparm, maar deze kan eveneens in de tegengestelde richting draaien. Hierdoor kan indien gewenst snel getumbled worden met een perfect resultaat. De machine is hierdoor ook multi-inzetbaar doordat hij tevens als mengmachine uitstekend zijn werk doet.
Rühle heeft de eerste machines met tablet besturing als test geplaatst bij productiebedrijven in Duitsland en de verwachting is dat dit unieke systeem snel in Nederland wordt geïntroduceerd.
Van de MGR-serie staan reeds meerdere machines in verschillende groottes succesvol te draaien bij Nederlandse bedrijven actief in de vlees-, vis- en zuivelindustrie.

Wij zijn trots op onze merken