MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Terugblik op de relatiedagen 2015

Op 6, 7 en 8 oktober vonden in Borne de van Uhm/Habuba Relatiedagen 2015 plaats. Deze drie dagen stonden in het teken van onder andere het clippen van worstsoorten, eetbare insecten en de nieuwste innovaties in de foodsector.

Er werden demonstraties gegeven op het gebied van onder andere  vullen, clippen, roken, rijpen en zweten door TipperTie en Kerres. Onder leiding van Paul van Trigt werden er diverse worstsoorten geproduceerd, en uiteraard mocht het resultaat na afloop geproefd worden!

Niels Lammersen van het Food Atelier gaf inspirerende lezingen over de nieuwste innovaties en strategieën op het gebied van concept- en productontwikkeling. Hij vertelde over alle belangrijke ontwikkelingen in de voedingsindustrie, en alles wat we kunnen verwachten in de toekomst. Zijn enthousiasme en kennis zorgde ervoor dat iedere deelnemer aandachtig luisterde.

Ger van der Wal van Delibugs vertelde alles over de mogelijkheden van één van de nieuwste voedingsmiddelen in Nederland: insecten. Deze eiwitrijke beestjes bevatten erg veel voedingsstoffen en kunnen in tal van producten verwerkt worden. Uiteraard was er tijdens de lezing ook de mogelijkheid een hapje te nemen van meelwormen met roomkaas, of nougat met krekels. Al durfde niet iedereen het aan, wij zijn er van overtuigd dat over een niet al te lange tijd iedereen wel een potje krekels in huis heeft!

Uiteraard kon iedere deelnemer tussendoor genieten van een hapje en een drankje, en een uitgebreide lunch, geheel verzorgd door het team van Kir Royal Borne.

Al met al kijken wij terug op drie zeer geslaagde dagen, en wij hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen tijdens ons volgende evenement!

Wij zijn trots op onze merken