MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Categorieën

Variovac Rotarius, de semi-automatische traysealmachine uit het gamma van Variovac.

Van Uhm BV uit Borne, is samen met haar zusteronderneming Habuba BV uit Volendam, de exclusieve dealer van Variovac machines in Nederland. Variovac PS SystemPack GmBH, gevestigd in Zarrentin am Schaalsee in het noorden van Duitsland, is de top producent van dieptrekverpakkingsmachines en traysealmachines. Mede dankzij de gemotiveerde medewerkers van Variovac, die dagelijks werken aan de productie en ontwikkeling van deze machines, is het te zien dat alle types Made in Germany zijn. Kwaliteit, robuust, hoogwaardige techniek en goed doordacht!

De Variovac rotarius is de semi-automatische traysealmachine uit het gamma van Variovac. Deze machine is voorzien van een handige draaitafel en verpakt verse, gekoelde en diepvriesproducten in kant en klare trays. De mal is zeer eenvoudig om te wisselen en vereist geen gereedschap. Dit maakt het schakelen tussen diverse verpakkingsformaten eenvoudig. Voor een aantrekkelijke presentatie is het mogelijk om gebruik te maken van bedrukte folies.

Een compacte machine waarmee MAP / Vacuüm-gas / gasspoel en SKIN verpakt kan worden. Deze half-automatische schalensluitmachine is ideaal voor middelgrote productiegebieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Uhm BV, tevens bent u dagelijks welkom om deze Variovac rotarius bij Van Uhm BV in Borne te bezichtigen of te testen.

 

Wij zijn trots op onze merken