MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

Laatste nieuws

Blue Friday deals bij Van Uhm

Extra korting, uit voorraad...

Lees meer >

Bezoek ons tijdens de VAS beurs in Nieuwegein

Van Uhm en Habuba - professionals in...

Lees meer >

Historie

De roots van het familiebedrijf Van Uhm gaan terug naar 1946. Vlak na de oorlog moest je inventief zijn om brood op de plank te krijgen. Albertus van Uhm zat niet bij de pakken neer en fietste met een koffer vol messen en specerijen naar slagerijen in de wijde omgeving. De kwaliteit van zijn handelswaar en service waren uitstekend, en al gauw had hij een brede klantenkring.

Die instelling van ‘aanpakken en oplossingen zoeken’ zit de familie in het bloed. In 1969 kwam Albertus’ zoon Jan in het bedrijf. Mede door Jan z’n handelsgeest groeide het bedrijf uit tot een fullservice dienstverlener voor de foodsector. Machines voor de foodsector en de daaraan gelieerde inventaris zijn de belangrijkste activiteit. Nog altijd verkoopt Van Uhm daarnaast ook superieure kruiden & specerijen.

In september 2013 nam Stephen, zoon van Jan, het bedrijf van zijn vader over. “Het is fantastisch om het voort te kunnen zetten. In 2016 vieren wij ons 70-jarig bestaan,” zegt hij trots. Met de steun van zijn vader en het hele team is hij bovendien vastberaden het bedrijf te laten groeien en de continuïteit te waarborgen. 

De markt verandert en ook onze klantenkring is in de loop van de jaren niet hetzelfde gebleven. Vroeger waren dat met name slagerijen, nu behoort de gehele voedselverwerkende industrie tot onze doelgroep. Wij blijven ons natuurlijk verder professionaliseren, maar één ding verandert niet: de no-nonsense aanpak waarmee we groot zijn geworden.

Oude foto van onze showroom in Borne