MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

Team

Bij Van Uhm en Habuba werkt een hechte groep vaste medewerkers, met een hoge betrokkenheid en inzet. Ze weten: de verkoop kan niet zonder monteurs, en de monteurs kunnen niet zonder een goed georganiseerd verkoopteam, onderdelenmagazijn, expeditie en servicedesk.

Kennis en kunde worden binnen het team dankzij de korte lijnen snel gedeeld: de jonge garde techneuten loopt geruime tijd mee met de senioren. Zo krijgen ze het vak tot in de puntjes onder de knie. Allemaal volgen ze geregeld bijscholingen over nieuwe technieken en zijn ze op de hoogte van de laatste machinerichtlijnen en eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Doordat Van Uhm zowel de nieuwste machines levert en plaatst, als in de werkplaats allerhande gebruikte machines reviseert, hebben de monteurs een brede technische kennis en ruime ervaring van zowel oud als nieuw materiaal.

De verkoopadviseurs zijn mannen uit de praktijk, specialisten die weten waar u het over heeft. Dankzij hun praktijkervaring weten ze wat er op de werkvloer speelt en waar behoefte aan is.